11-10-2016, 08:59 AM
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mój wujek przylatuje z Francji na dwa tygodnie do mnie w odwiedziny. Oczywiście wynajmuje sobie hotel bo ja nie mam tak dużego mieszkania aby Go pomieścić. No ale już nie o to chodzi. Prosił mnie abym rozejrzał się za jakąś wypożyczalnią samochodów tak aby miał na dwa tygodnie czym się poruszać po Warszawie jak i okolicach. No i teraz zaczynają się prawdziwe schody ponieważ ja nigdy nie miałem potrzeby korzystania z takiej wypożyczalni. Dlatego też mam do Was ogromną prośbę abyście mi coś doradzili. Gdy wpisałem w wyszukiwarkę czego szukam to pierwsza pozycja była http://www.best-rent.pl/ Wszedłem na ich stronę i muszę przyznać że jak dla mnie ceny nie są wysoki a już dla mojego wujka który przyzwyczajony jest do euro, są to śmieszne sumy. Jeśli chodzi o wybór samochodów to tak samo wygląd to na prawdę bardzo dobrze i jest w czym wybierać. Pozostaje tylko fakt że nigdy o nich nie słyszałem ponieważ tak jak pisałem wcześniej nie miałem potrzeby korzystania z takich usług. Mam szczerą nadzieję że mi pomożecie.