01-27-2017, 09:00 AM
Witam Was bardzo gorąco. Od jakiegoś czasu poważnie zastanawiam się nad biokominkiem do mojego salonu. A czemu właśnie takie rozwiązanie ? Wiele się ostatnio mówi w naszym kraju o smogu szczególnie w Warszawie. Poziom zanieczyszczeń jest na prawdę wysoki jak nigdy dotąd. Ma to związek między innymi w paleniu w piecach czy kominkach na przedmieściach stolicy. Oczywiście nikt nam nie broni mieć kominka w salonie ale warto zastosować takie rozwiązania które będą wspierały ochronę środowiska. Dlatego właśnie chcę się zdecydować na biokominek. Wiele dobrego na ten temat czytałem i co raz więcej osób decyduje się właśnie na tego typu rozwiązania. Ciekawie sprawa prezentuje się z ofertą na stronie internetowej http://kratki.com/sklep/pl/category/6/bi...ki-wiszace Musze przyznać że nie spodziewałem się tak dobrej cenie. Spokojnie mieszczę się w budżecie i dlatego też zamierzam się na to zdecydować. Już widzę oczami wyobraźni taki kominek w moim salonie. Jakie jest Wasze zdanie na ten temat. Dajcie proszę znać w komentarzach, będę na prawdę wdzięczny.