Forum Warszawa

Pełna wersja: Portale społecznościowe
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Co sądzicie o takich portalach jak Facebook? Wiem, że wiele osób nie wyobraża sobie bez niego życia. A jak jest z Wami?
Facebook jeszcze do zniesienia, ale Nasza Klasa to porażka moim zdaniem. Generalnie jednak nie lubię zbytnio się pokazywac i raczej nie opowiadam na FB zbyt wiele o swoich prywatnych sprawach.
Dusia ma rację. Niektóre portale sa chyba tylko po to,by zabijać nudę siedząc w internecie. Bo kiedy ktoś wrzuca na tym facebooku, że idzie właśnie na poranną kupę,to już nie jest normalne. Ludzie naprawdę nie mają chyba wstydu i zahamowań.
Kiedyś miałam konto na facebooku, ale je dezaktywowałam. Niepotrzebne mi to do niczego. No i też mało mnie obchodzi, co jakaś niezbyt bliska mi osoba robi i kto jest czyim księciuniem.
nie mam facebooka. Czasem mnie to wkurza, bo nie wiem, co się dzieje na uczelni i o wszystkim dowiaduję się ostatnia. Smutny
Ja nie mam ani FB, ani nk ani żadnego innego. I żyję Uśmiech
Ja nie mam FB Uśmiech
Ja posiadam konto na FB i sporo znajomych UśmiechUśmiech
Moim zdaniem portale społecznościowe, to bardzo dobre miejsce na reklamę. Jeśli chcecie to możecie zajrzeć do http://deili.pl/ . Firma oferuje profesjonalną obsługę mediów społecznościowych.
Przekierowanie