Forum Warszawa

Pełna wersja: Czy kiedykolwiek coś wygraliście?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Jestem ciekawa, jakie jest Wasze zdanie na temat wszelkich konkursów smsowych itd. Bierzecie w nim udział? A może kiedyś coś wygraliście?
Bardzo nie lubię, nigdy nie biorę udziału i dlatego nic nigdy nie wygrałam
Zdarza się brac udział,ale wygrana to sporadyczność. Nawet w totka mi nie idzie Oczko Kiedyś jak się dzieciakiem było to w każdym konkursie szkolnym brałam udział i zawsze jakaś książka albo zabawka wpadłaOczko
Kiedyś na coś głosowałam i po paru miesiącach dostałam maila, że mój adres został wylosowany. Myślałam, że to ściema, ale nagroda przyszła. Oczko
nigdy nic! Uśmiech ale moja kumpela wygrywa dość często (konkursy w gazetach, na facebooku) więc chyba się dopełniamy i wszystko się balansuje Język
http://komdax.com polecam, każdy klik wygrywaUśmiech
Ja nigdy nic nie wygrałam, dlatego nie biorę już udziału w żadnych konkursach. Większośc to po prostu sciema.
Dobre pytanie Uśmiech Może kiedyś w szkole jakiś drobiazg w międzyklasowym konkursie. Aaaa i kiedyś dychę w lotto Duży uśmiech I to chyba tyle moich wielkich wygranych ;P Chociaż w sumie co sie dziwić, ja raczej nie biorę udziału w konkursach to i nagród brak Uśmiech
Nie bierzcie udziału bo nigdy nic nie wygracie. Ściema i tyle.
Nigdy w życiu nic nie wygrałam, ale też w niczym nie brałam udziału. Fair enough
Stron: 1 2
Przekierowanie