Tyle o nich ostatnio słyszę, a w sklepach nie widzę za dużo takich. Może źle szukam? Znam w sumie tylko serię białego jelenia, i to fakt - jest rewelacyjny dla mojej skóry. A do tego nie uczula. W Warszawie można go dostać chyba w prawie każdym Rossmannie. /Tak do końca się obecnie nie orientuję bo starcza mi na długo, więc jakbyście chciały sobie kupić to polecam najpierw przejrzeć -
te warszawskie drogerie Rossmann albo ich ofertę internetową/.
Jakie kosmetyki naturalne znacie i polecacie?
Moja żona kupuje jakieś w aptece doz. Sprawdź na ich stronie, jest też tam artykuł
kosmetyki naturalne - można się sporo dowiedzieć w tym temacie.
W Rossmanie raczej trudno o kosmetyki naturalne. Moja koleżanka była w uzdrowisku i tam kupiła kosmetyki dla alergików. świetnie się sprawdziły. Myślę, ze własnie na stronach internetowych uzdrowisk najlepiej szukać takich produktów.
Ja kupiłam kiedyś w Organic Farma bardzo delikatne
kremy Vivetia. Tak przyjemnej w dotyku skóry nie miałam po żadnych kosmetykach. do tego nie uczuliły mnie jak większość nawet naturalnych kremów.
![[Obrazek: m1601640609.png]](http://www.zdrowieipieniadze.vivetia.com/gfx/atw/sklep_oferta/4/m1601640609.png)
Z kremów do twarzy to mogę z czystym sumieniem polecić
krem na dzień Lirene. Używam go od jakiegoś czasu i dzięki niemu moja cera jest odpowiednio nawiilżona.
Najlepiej zapytać jakiej konsultantki,czy nawet skonsultować z dermatologiem jeżeli jest się alergikiem to najlepiej najpierw się dowiedzieć na jakie substancje można być uczulonym. Są też drogerie o których mówicie ale ja raczej polecam może w aptece zapytać?
o raju ilu wy produktów używacie, szok