Forum Warszawa

Pełna wersja: Psychoterapia dla par
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nie mogłam znaleźć odpowiedniego tematu na forum dlatego założyłam nowy. Dziwnie mi pisać o tym na forum ale mama poprosiła mnie żebym pomogła jej w wyborze odpowiedniej poradni małżeńskiej w Warszawie. Jak na razie wybrałam z Google kilka poradni i chciałabym spytać się z Was czy ktoś może korzystał z jakieś poradni w Warszawie i może coś polecić? W chwili obecnej szukam opinii na temat tej poradni małżeńskiej

z góry dzięki za pomoc,
Karolina
Moim zdaniem sprawy małżeńskie to kwestia prywatna. Jeśli małżonkowie nie są w stanie sobie poradzić ze swoimi problemami, to raczej nikt im nie pomoże. Widocznie do siebie nie pasują lub miłość pomiędzy nimi wygasła. Taki jest mój pogląd w tej sprawie.
Też myślę, że taka psychoterapia to sklejanie małżeństwa na siłę.
Wybór specjalisty jest bardzo ważny. Ja też kiedyś miałem problem i trochę się naszukałem. Ale to w Poznaniu, gdzie wcześniej mieszkałem. I w końcu znalazłem idealną psychoterapeutkę http://marikakrysiak.pl/
(06-30-2013 06:42 PM)Hans napisał(a): [ -> ]Moim zdaniem sprawy małżeńskie to kwestia prywatna. Jeśli małżonkowie nie są w stanie sobie poradzić ze swoimi problemami, to raczej nikt im nie pomoże.
To nie prawda, jeżeli oboje chcą ratować związek to są szanse.
Przekierowanie