Forum Warszawa

Pełna wersja: Gdzie kupić rower w rozsądnej cenie?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Na wstepie przyznam się, że totalnie nie znam się na rowerach. Chciałabym kupić jakiś porządniejszy, który starczy na dłużej... i tu pojawia się problem, nie wiem co wybrać. Szukam sklepu w którym ktos mi fachowo doradzi i nie będzie chciał wcisnąć czegoś kiepskiego. Znacie sprawdzony sklep?
wpadnij do Profi Bike na Nowowiejskiej. Kupiłem tam już dwa rowery, dla mnie i dla żony. Obsługa przemiła, dobrze doradzają i gwarantuję że Cię nie oszukają. Z pewnością będziesz zadowolona.
Na allegro zawsze można poszukać Uśmiech
również polecam allegro, kupiłem tam fajny retro rower za niewielką kasę
Dzięki za podopowiedzi Uśmiech nadal jestem na etapie szukania Uśmiech
Podłączam się do tematu, bo też szukam czegoś odpowiedniego - już właściwie cały sezon wakacyjny Oczko
Tutaj jest spory wybór rowerów.
To znowu ja, a jak Uśmiech Ja i mój rower Duży uśmiech tak, tak... wreszcie coś znalazłem Duży uśmiech Sezon rowerowy powoli się kończy, ale mam nadzieję że jesienią będzie pogoda żeby trochę pojeździć. Gustawa, idź do Profi Bike, karlos miał świętą racje. Tam dobrze mi doradzili. Mam świetnego Herculesa Avanos i to jeszcze dałem 4 stówy mniej, bo trafiłem na jakąś promocję Uśmiech Jestem mega zadowolony Duży uśmiech
Ja w końcówce sezonu tutaj http://www.skapiec.pl/cat/2215-rowery.html trafiłem całkiem niezłą okazję. Może komuś się jeszcze przyda.
Na allegro lub w jakimś sklepie sportowym. Ewentualnie można taki rower samemu złożyć Uśmiech
Przekierowanie