01-08-2013, 02:59 PM
01-11-2013, 05:00 PM
Moja żona przynajmniej raz w miesiącu potrzebuje skorzystać z usług kosmetyczki. Twierdzi, że każdej kobiecie należy sie odrobina profesjonalnej opieki. I trochę w tym racji, jeśli coś ma kobiecie poprawić humor a jednocześnie upiększyć to czemu nie.
01-12-2013, 02:04 PM
Około raz na dwa tygodnie chodzę do kosmetyczki na hennę. Rzadziej, bo raz na kilka miesięcy pójdę na oczyszczanie cery. Od razu czuję się lepiej.
01-16-2013, 03:26 PM
Chodzę regularnie na depilację woskiem, czasem też wezmę jakąś maseczkę na twarz, bo mam suchą skórę.
02-27-2013, 10:55 AM
jeśli chodzi o jakieś wesele. impreza typu sylwester czy coś takiego to zdecydowanie wole powierzyć sprawę specjaliście 
kiedyś nie byłam do tego przekonana no bo w końcu trzeba zapłacić 100zł albo wiecej no ale warto
ja korzystam z usług wizazystawarszawa.pl Jarosława Dyniewicza jest to na prawdę wysokiej klasy specjalista. A ja jestem wymagająca

kiedyś nie byłam do tego przekonana no bo w końcu trzeba zapłacić 100zł albo wiecej no ale warto

ja korzystam z usług wizazystawarszawa.pl Jarosława Dyniewicza jest to na prawdę wysokiej klasy specjalista. A ja jestem wymagająca

04-11-2013, 06:44 PM
Zależy o co chodzi
. Ale żeby w domu z depilacją wąsika sobie głowy nie zawracać- bo mało, że bolesne to jeszcze podrażnienia zostają. Więc chodzę do Elite na Pereca i sobie laserowo usuwam. Byłam tam też na mirkoderbambrazji i efekty stokroć lepsze niż po domowym pilingu
. Więc czasem dobrze jest oddać się w profesjonalne ręce i się tak "dopieścić" 

10-09-2013, 02:03 PM
Kosmetyczka. Ja polecam http://www.edaff.pl/ Po prostu mistrzostwo!
10-23-2013, 09:30 PM
Nie wiem jak z kosmetyczkami, bo u mnie tym zajmuje się moja znajoma, ale polecić mogę salon tatuażu, który już 2 razy sprawdziłam. Polecam zajrzeć na ich stronę tatuaże warszawa jahlovetattoo
10-30-2013, 11:27 AM
Ja bywam 2 razy w roku,a przed wyjściem wole sama zrobić sobie makijaż,bo wiem co mi najlepiej pasuje 

10-08-2014, 02:01 PM
Moim zdaniem warto jest co jakiś czas właśnie tak się dopieścić. Sama chodzę czasami.
Głównie na paznokcie. Odkryłam ostatnio bardzo fajny gabinet kosmetyczny na Białołęce:
http://manhattan-nails.pl/ - tutaj jest strona. Pani kosmetyczka robi bajeczne żelowe paznokcie. Wyglądają bardzo naturalnie - raczej nikt by się nie poznał. Przy tym są mocne. Na wypełnienie poszłam po 3 tygodniach ponieważ widać już było pierwsze odrosty ale paznokcie bardzo dobrze się trzymały.
Żaden nie odpadł a wcześniej jak chodziłam do innych gabinetów kosmetycznych zdarzały się takie akcje ...
Nie jest również drogo a jednak można sobie poprawić samopoczucie.
Głównie na paznokcie. Odkryłam ostatnio bardzo fajny gabinet kosmetyczny na Białołęce:
http://manhattan-nails.pl/ - tutaj jest strona. Pani kosmetyczka robi bajeczne żelowe paznokcie. Wyglądają bardzo naturalnie - raczej nikt by się nie poznał. Przy tym są mocne. Na wypełnienie poszłam po 3 tygodniach ponieważ widać już było pierwsze odrosty ale paznokcie bardzo dobrze się trzymały.
Żaden nie odpadł a wcześniej jak chodziłam do innych gabinetów kosmetycznych zdarzały się takie akcje ...
Nie jest również drogo a jednak można sobie poprawić samopoczucie.