Forum Warszawa

Pełna wersja: Kosmetyczka
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Wolicie same się wypięknić, czy wolicie żeby zrobiła to za Was kosmetyczka? Uśmiech
Moja żona przynajmniej raz w miesiącu potrzebuje skorzystać z usług kosmetyczki. Twierdzi, że każdej kobiecie należy sie odrobina profesjonalnej opieki. I trochę w tym racji, jeśli coś ma kobiecie poprawić humor a jednocześnie upiększyć to czemu nie.
Około raz na dwa tygodnie chodzę do kosmetyczki na hennę. Rzadziej, bo raz na kilka miesięcy pójdę na oczyszczanie cery. Od razu czuję się lepiej.
Chodzę regularnie na depilację woskiem, czasem też wezmę jakąś maseczkę na twarz, bo mam suchą skórę.
jeśli chodzi o jakieś wesele. impreza typu sylwester czy coś takiego to zdecydowanie wole powierzyć sprawę specjaliście Uśmiech
kiedyś nie byłam do tego przekonana no bo w końcu trzeba zapłacić 100zł albo wiecej no ale warto Uśmiech
ja korzystam z usług wizazystawarszawa.pl Jarosława Dyniewicza jest to na prawdę wysokiej klasy specjalista. A ja jestem wymagająca Uśmiech Duży uśmiech
Zależy o co chodzi Uśmiech. Ale żeby w domu z depilacją wąsika sobie głowy nie zawracać- bo mało, że bolesne to jeszcze podrażnienia zostają. Więc chodzę do Elite na Pereca i sobie laserowo usuwam. Byłam tam też na mirkoderbambrazji i efekty stokroć lepsze niż po domowym pilingu Uśmiech. Więc czasem dobrze jest oddać się w profesjonalne ręce i się tak "dopieścić" Uśmiech
Kosmetyczka. Ja polecam http://www.edaff.pl/ Po prostu mistrzostwo!
Nie wiem jak z kosmetyczkami, bo u mnie tym zajmuje się moja znajoma, ale polecić mogę salon tatuażu, który już 2 razy sprawdziłam. Polecam zajrzeć na ich stronę tatuaże warszawa jahlovetattoo
Ja bywam 2 razy w roku,a przed wyjściem wole sama zrobić sobie makijaż,bo wiem co mi najlepiej pasuje Uśmiech
Moim zdaniem warto jest co jakiś czas właśnie tak się dopieścić. Sama chodzę czasami.
Głównie na paznokcie. Odkryłam ostatnio bardzo fajny gabinet kosmetyczny na Białołęce:
http://manhattan-nails.pl/ - tutaj jest strona. Pani kosmetyczka robi bajeczne żelowe paznokcie. Wyglądają bardzo naturalnie - raczej nikt by się nie poznał. Przy tym są mocne. Na wypełnienie poszłam po 3 tygodniach ponieważ widać już było pierwsze odrosty ale paznokcie bardzo dobrze się trzymały.
Żaden nie odpadł a wcześniej jak chodziłam do innych gabinetów kosmetycznych zdarzały się takie akcje ...
Nie jest również drogo a jednak można sobie poprawić samopoczucie.
Stron: 1 2 3
Przekierowanie