01-08-2013, 03:00 PM
01-09-2013, 08:45 PM
Widzę, ile czasu zajmują studia moje córce ( 2 rok historii na UKSW)... nie wiem, gdzie jeszcze czas na pracę miałby się znaleźc...
01-10-2013, 03:49 PM
No to zależy właśnie od kierunku. Moja znajoma też studiuje i pracuje, nie wyobraża sobie, że rodzice będą jej płacić za studia, nie chce od nich pieniędzy, na ślub także zbiera i daje rade
A nie powiem, że ma łatwy kierunek. Ale może to też od człowieka zależy ile potrzebuje na naukę 

01-11-2013, 04:31 PM
Wydaje mi się, że i kierunek i zdolność uczenia sie mają coś do rzeczy. Zawsze warto próbować swoich sił, a jeśli okaże się,że na coś się nie ma czasu to zrezygnować 

01-12-2013, 01:59 PM
Zajęcia zajmują mi tyle czasu, że nie miałabym kiedy pracować. Ewentualnie w weekend, ale wtedy to już w ogóle byłabym wykończona. Zero czasu na swoje zainteresowania, a to byłoby straszne.
01-16-2013, 03:01 PM
Ja akurat studiuję dwa kierunki i czasem zajęcia mam tak porozrzucane, że praca byłaby niemożliwa. Jednak chciałabym sobie trochę dorobić.
05-19-2014, 03:29 PM
Niestety ale rynek pracy w Polsce jest obecnie dość trudny. Warto jest dokładnie przestudiować sobie ofertę różnych uczelni tak aby wybrać ten odpowiedni kierunek dla siebie. Taki, który będzie nas interesował ale jednocześnie da realne możliwości zatrudnienia.
Bardzo wygodna praca jest w administracji państwowej. Niemniej wymaga ona ukończenia studiów. Interesowaliście się tą administracją w Warszawie ? MOżna ją obecnie studiować na Wyższej Szkole Informatyki, Zarządzania i Administracji w Warszawie. Warto jest się zainteresować.
Bardzo wygodna praca jest w administracji państwowej. Niemniej wymaga ona ukończenia studiów. Interesowaliście się tą administracją w Warszawie ? MOżna ją obecnie studiować na Wyższej Szkole Informatyki, Zarządzania i Administracji w Warszawie. Warto jest się zainteresować.
06-02-2014, 07:33 AM
Moim zdaniem można to połączyć - wprawdzie może nie być to takie proste ale warto jest spróbować.
Poszukajcie oferty pracy tutaj:
http://www.gowork.pl/praca/warszawa;l
Jak możecie sobie zobaczyć na portalu jest sporo ofert ciekawej pracy z naszego miasta tak więc na pewno będziecie mogli znaleźć coś interesującego dla siebie - szczególnie, że pracodawcy coraz bardziej doceniają ten sposób szukania pracowników.
Pozdrawiam.
Poszukajcie oferty pracy tutaj:
http://www.gowork.pl/praca/warszawa;l
Jak możecie sobie zobaczyć na portalu jest sporo ofert ciekawej pracy z naszego miasta tak więc na pewno będziecie mogli znaleźć coś interesującego dla siebie - szczególnie, że pracodawcy coraz bardziej doceniają ten sposób szukania pracowników.
Pozdrawiam.
01-14-2015, 09:59 AM
Jeżeli studiuje jakiś słabszy kierunek to czemu nie. Jeżeli studiuje tylko 2 dni w tygodniu to może sobie poszukać jakiejś dorywczej pracy. Pouczy się w weekend, a jak będzie pracowała w weekend to pouczy się w tygodniu
05-22-2015, 09:34 AM
Przeczytałem ostatnio fajny artykuł na temat motywowanie pracowników I muszę przyznać że bardzo zainteresował mnie. Czy w waszej pracy jakoś pracodawca motywuje Was do pracy ?