01-08-2013, 03:29 PM
01-10-2013, 04:51 PM
Targówek – dzielnica Warszawy położona na prawym brzegu Wisły. Targówek zajmuje tereny o powierzchni 2437 ha, czyli ok. 5 procent powierzchni Warszawy. Wyróżnić można podział na 2 części: mieszkaniową (Bródno, Targówek Mieszkaniowy i Zacisze) oraz przemysłową (Targówek Fabryczny). Około 30% powierzchni dzielnicy zajmują tereny zielone, m.in. Lasek Bródnowski, Park Bródnowski i Park Wiecha oraz liczne ogródki działkowe we wschodniej części dzielnicy.
01-10-2013, 06:08 PM
Dziecięciem będąc na Bródnie mieszkałam i Lasek Bródnowski był wtedy celem wycieczek szkolnych... a teraz tuż obok lasu centrum handlowe stoi...
No i rodzinę mam na Targówku, to bywam tam...
No i rodzinę mam na Targówku, to bywam tam...
01-11-2013, 02:46 PM
Tutaj miałem swoje pierwsze studenckie mieszkanko. Ale od tego czasu minęło sporo lat. Chyba mam sentyment do tej dzielnicy 

01-11-2013, 05:05 PM
No co, sentymenty dobre są... no i też fajnie, że masz stamtąd raczej miłe wspomnienia!
01-11-2013, 05:13 PM
Wydaje mi się, że nawet gdyby mieszkało sie na najgorszym osiedlu w mieście, ale byłoby to pierwsze samodzielne mieszkanie,to i tak by się je zachwalało 
Oczywiście ja aż tak źle nie miałem

Oczywiście ja aż tak źle nie miałem

02-06-2014, 03:41 PM
Sprawdźcie ofertę narzędzi automatyki przemysłowej na http://www.dalmec.pl/ . Bardzo dobrej jakości manipulatory przemysłowe, zastępujące takie maszyny jak suwnice, czy wyciągarki. Wpływają na szybkość i efektywność pracy produkcyjnej. Polecam.
02-07-2014, 12:09 PM
Mieszkałam na Targówku 5 lat
i też fajnie wspominam. Mieszkałam przy samym parku. Zakupy robiłam na bazarku na Trockiej, nigdy już nie miałam nigdzie tak fajnego miejsca na zakupy. A w weekendy jeździliśmy na rowerach na działkę do rodziców męża za laskiem bródnowskim. Jedynym minusem były codzienne korki na Radzymińskiej, ale jak teraz będzie stacja metra to już będzie lux 

04-12-2016, 11:38 AM
Zobaczcie sobie również ofertę urządzeń pneumatycznych i automatyki dostępną na http://www.ea.krakow.pl/napedy-obrotowe/actreg.html . Uważam, że jest to godna polecenia oferta od dobrego i doświadczonego dystrybutora.