Forum Warszawa

Pełna wersja: Targówek
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
O dzielnicy Oczko
Targówek – dzielnica Warszawy położona na prawym brzegu Wisły. Targówek zajmuje tereny o powierzchni 2437 ha, czyli ok. 5 procent powierzchni Warszawy. Wyróżnić można podział na 2 części: mieszkaniową (Bródno, Targówek Mieszkaniowy i Zacisze) oraz przemysłową (Targówek Fabryczny). Około 30% powierzchni dzielnicy zajmują tereny zielone, m.in. Lasek Bródnowski, Park Bródnowski i Park Wiecha oraz liczne ogródki działkowe we wschodniej części dzielnicy.
Dziecięciem będąc na Bródnie mieszkałam i Lasek Bródnowski był wtedy celem wycieczek szkolnych... a teraz tuż obok lasu centrum handlowe stoi...
No i rodzinę mam na Targówku, to bywam tam...
Tutaj miałem swoje pierwsze studenckie mieszkanko. Ale od tego czasu minęło sporo lat. Chyba mam sentyment do tej dzielnicy Uśmiech
No co, sentymenty dobre są... no i też fajnie, że masz stamtąd raczej miłe wspomnienia!
Wydaje mi się, że nawet gdyby mieszkało sie na najgorszym osiedlu w mieście, ale byłoby to pierwsze samodzielne mieszkanie,to i tak by się je zachwalało Oczko
Oczywiście ja aż tak źle nie miałem Oczko
Sprawdźcie ofertę narzędzi automatyki przemysłowej na http://www.dalmec.pl/ . Bardzo dobrej jakości manipulatory przemysłowe, zastępujące takie maszyny jak suwnice, czy wyciągarki. Wpływają na szybkość i efektywność pracy produkcyjnej. Polecam.
Mieszkałam na Targówku 5 lat Uśmiech i też fajnie wspominam. Mieszkałam przy samym parku. Zakupy robiłam na bazarku na Trockiej, nigdy już nie miałam nigdzie tak fajnego miejsca na zakupy. A w weekendy jeździliśmy na rowerach na działkę do rodziców męża za laskiem bródnowskim. Jedynym minusem były codzienne korki na Radzymińskiej, ale jak teraz będzie stacja metra to już będzie lux Duży uśmiech
Zobaczcie sobie również ofertę urządzeń pneumatycznych i automatyki dostępną na http://www.ea.krakow.pl/napedy-obrotowe/actreg.html . Uważam, że jest to godna polecenia oferta od dobrego i doświadczonego dystrybutora.
Przekierowanie