Forum Warszawa

Pełna wersja: Schody
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Szukacie inspiracji schodów do waszego domu? Sprawdźcie firmę www.schodyjaszczuk.pl - schody drewniane, która zaprasza do sprawdzenia oferty na nowoczesne schody drewniane. Polecam.
Ja znalazłem na necie firmę BKDHOME. To producent schodów drewnianych, głównie z dębu i jesionu. Naprawdę świetnie wyglądają. Zresztą wystarczy spojrzeć na tą miniaturkę:
[Obrazek: schody-wewnetrzne-drewniane.jpg]
Dodałem takie małe zdjęcie, bo te o większej rozdzielczości mogłyby popsuć forum.

W każdym bądź razie uważam, że schody drewniane robią najlepsze wrażenie w połączeniu z balustradami ze szkła tak jak na przykładzie powyżej.
O ile dobrze widzę, to na Twoim zdjęciu te fajne schody mają szklaną balustradę. Dzięki temu te schody wyglądają lekko i elegancko. Bardzo mi się to podoba. Tego typu schody mamy w domu. Mieliśmy spory problem w dobraniu tych balustrad, słupków do balustrad i mocowań tych słupków. Dlatego mogę podzielić się informacją gdzie znaleźliśmy dobre źródło na szklane balustrady i mocowanie do balustrad: http://rinox-polska.pl/balustrady-systemowe-c-144.html
Piękne schody a także balustrady można znaleźć w ofercie www.schodyradom.net.pl . Sama nabyłam tam kutą balustradę, która jest nie tylko bardzo solidnie wykonana, ale przede wszystkim pasuje zarówno do wnętrza o nowoczesnej stylistyce, jak i tradycyjnych pomieszczeń.
Przekierowanie