03-17-2015, 07:01 PM
Cześć, jak w temacie potrzebuję "pomocy" otóż mam problem, ponieważ potrzebuję samochodu dostawczego na czas przeprowadzki. Tak myślę, że zajmie mi to nie więcej niż dwa trzy tygodnie. Dlatego zdecydowałem się na wypożyczenie a nie na zakup owego pojazdu, ponieważ kupno moim zdaniem jest złą opcją bo przewozie wszystkich mebli,rzeczy itp. samochód pójdzie w kąt, i to że nie mam zbyt dużo pieniędzy. Nie chcę wynajmować żadnych firm pomagających przy przeprowadzkach raz skorzystałem i już nigdy tego nie powtórzę. Została mi pobita porcelana, meble pobijane. Może to był jednorazowy przypadek ale wolę nie ryzykować. Zainteresowała mnie pewna wypozyczalnia samochodow dostawczych w katowicach. I zmierzając do sedna mojego problemu chodzi mi o to żebyście pomogli mi znaleźć odpowiednią firmę, która ma w swojej ofercie samochody dostawcze lub utwierdzić się w znalezionej przeze mnie firmie. Po prostu nie chcę się drugi raz zawieźć więc jak korzystaliście z jakiś firm oferujących takie usługi i są godne do polecenia lub słyszeliście coś o firmie, którą wymieniłem to piszcie. Będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam
Pozdrawiam