Oczywiście.Ale rozwiązywanie problemów motoryzacyjnych zostawiam mechanikom

Niestety tak.. i musiałem skorzystać z pomocy drogowej.. jesli ktos chciałby jakies namiary to ja mogę polecic - warto miec takie namiary i spisać sobie nr z tej strony
http://pomocdrogowawaw.pl/
Przy okazji zapytam jaki warsztat możecie polecić w Warszawie? Chciałabym wymienić w swoim samochodzie rozrząd, olej i wszelkie płyny co tam potrzeba, nie znam się dokładnie. Szukam kogoś sprawdzonego, solidnego i w uczciwej cenie. Niedaleko koło pracy mam
maxi-mobil na Łopuszańskiej - znacie może ten warsztat? Jeśli ktoś już z niego korzystał to proszę o opinie.
Najlepiej to wykupić sobie z ubezpieczeniem jakiś pakiet assistance
wtedy gdziekolwiek jesteśmy gdzie obowiązuje ubezpieczenie zawsze otrzymamy pomoc.
Ja mogę polecić dobry serwis jeśli chodzi o szyby samochodowe. Firma NordGlass. Oni mają kilka serwisów na terenie całej Warszawy. Ja akurat korzystałam z ich usług na Wawrze, na Błękitnej 78 i byłam zadowolona z obsługi. Mają też podpisane umowy z ubezpieczycielami więc można też tak załatwić u nich sprawę.
Na szczęście nigdy mi się to nie przytrafiło. Raz tylko samochód stanął w trasie z powodu braku paliwa, zapominalstwo boli. Na szczęście jakiś dobry kierowca doholował mnie do stacji benzynowej