Forum Warszawa

Pełna wersja: Usługi koparką
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Od dłuższego czasu planuję rozebrać stojący u mnie na działce domek i wyrównać teren. Nawet już znalazłam firmę, które sprawnie mi to wykona, a konkretnie www.radom.wykopy24.com.pl . Tak sobie myślę, żeby od razu kupić u nich jakieś kruszywo do utwardzenia ścieżek w ogrodzie. Jak sądzicie, jaki materiał sprawdzi się najlepiej? Osobiście nie mam zbyt dużego doświadczenia w tej dziedzinie, dlatego też będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi.
Kostka brukowa ogólnie chyba najlepsze co można wybrać. Swego czasu jak coś podobnego robiliśmy na działce rekreacyjnej na ślaśku to wzieliśmy firmę geoinvest głównie dlatego, że i zajmują się wykładaniem bruku jak i mają koparki w swojej flocie poszło za jednym razem - http://www.geoinvest.pl/uslugi-sprzetowe-koparka ogólnie wszystko zostało dość dobrze przygotowane i wyłożone więc problemów nie mam i polecam takie rozwiazanie.
Warto również sprawdzić ofertę Wyburzenia Wrocław
Firma działa na terenie Wrocławia i okolic, ale niektóre zlecenia realizują na terenie całego kraju. Najlepiej skontaktować się z nimi osobiście.
Przekierowanie