Forum Warszawa

Pełna wersja: Dentysta w Radomiu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Czy znacie takie gabinety dentystyczne, które moglibyście polecić znajomym, tym lubianym oczywiście? Sama miałam bardzo dobre doświadczenia z leczeniem stomatologicznym różnego typu, gdy moje zęby "doglądał" dentysta Radom . Zaliczyłam mówiąc brzydko u niego: leczenie kanałowe, wstawianie implantów i oczywiście regularne wybielanie zębów i jakoś szczególnie nie mogłam uskarżać się na ból. Poza tym podejście tego stomatologa do pacjentów jest świetne i zawsze potrafi on uspokoić nawet tych najbardziej panikujących.
Niezły spamik ... nie wiem czy wiesz ale jesteśmy na forum dotyczącym Warszawy nie Radomia.
W sumie Radom nie jest tak daleko :-) A ja poważnie szukam dobrego dentysty w Wawie. Polecicie coś?
jeżeli jesteście z Trójmiasta to mogę wam polecić mojego dentystę https://amber-clinic.pl/ uważam go za jednego z największych specjalistów w swojej dziedzinie, i wszystko robi praktycznie bezboleśnie
Przekierowanie