01-08-2013, 02:46 PM
01-11-2013, 03:28 PM
Więcej, więcej i jeszcze więcej turystów. Na przebiegu lat zauważyłem coraz więcej przejezdnych na ulicach.
A tak ogólnie wydaje mi sie,że miasto coraz bardziej sie modernizuje.
A tak ogólnie wydaje mi sie,że miasto coraz bardziej sie modernizuje.
05-01-2013, 11:26 AM
Hello there!
I have a pleasure to stay in your city for three days, but everything is totally new to me and I'm a bit lost. So I have a question to you, my friends – what places are worth visiting? I admit that I'm fond of historical monuments, but places where I can just relax are fine too
. I'd like to spend nice time here, but have no idea where to go
. Please help and thank you very much!
I have a pleasure to stay in your city for three days, but everything is totally new to me and I'm a bit lost. So I have a question to you, my friends – what places are worth visiting? I admit that I'm fond of historical monuments, but places where I can just relax are fine too

05-09-2013, 10:50 AM
Coraz miej autobusów, dokładnie jak poprzednik zauważył po EURO 2012 jest zdecydowanie więcej turystów szczególnie z Rosji i Hiszpanii i Niemiec
05-22-2013, 03:45 PM
To prawda,rok po Euro widać więcej turystów -jednak komunikacji i korki zostały 

06-13-2013, 07:20 PM
ja nie mieszkam w Warszawie, ale bywam bardzo regularnie i często, co może pozwala mi łatwiej dostrzegać zmiany. A że bywam też w innych dużych miastach, to muszę przyznać, że żadne nie zmienia się tak szybko jak Warszawa 

07-11-2013, 07:20 AM
Ja zauważyłem, że troche się u nas zmienia na plus jeśli chodzi o budynki. Mam na myśli, że coraz więcej starych kamienic np. na Pradze zostaje odnowionych. Pojawiają się też nowe chodniki i ścieżki. No i samo to, ze mamy rowery miejskie, jakoś tak bardziej światowo się u nas w stolicy zrobiło
Też macie takie wrażenie?

01-31-2014, 01:35 PM
Ja zauważyłem, że obecnie w piątkowe popołudnia na wylotówkach słoiki grzechoczą aż miło 

11-20-2014, 12:36 AM
Zmiany sa raczej na plus, zwłaszcza w infrastrukturze drogowej.