Forum Warszawa

Pełna wersja: Warszawa kiedyś a teraz
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jakie zauważyliście zmiany?
Więcej, więcej i jeszcze więcej turystów. Na przebiegu lat zauważyłem coraz więcej przejezdnych na ulicach.
A tak ogólnie wydaje mi sie,że miasto coraz bardziej sie modernizuje.
Hello there!
I have a pleasure to stay in your city for three days, but everything is totally new to me and I'm a bit lost. So I have a question to you, my friends – what places are worth visiting? I admit that I'm fond of historical monuments, but places where I can just relax are fine too Uśmiech. I'd like to spend nice time here, but have no idea where to go Uśmiech. Please help and thank you very much!
Coraz miej autobusów, dokładnie jak poprzednik zauważył po EURO 2012 jest zdecydowanie więcej turystów szczególnie z Rosji i Hiszpanii i Niemiec
To prawda,rok po Euro widać więcej turystów -jednak komunikacji i korki zostały Oczko
ja nie mieszkam w Warszawie, ale bywam bardzo regularnie i często, co może pozwala mi łatwiej dostrzegać zmiany. A że bywam też w innych dużych miastach, to muszę przyznać, że żadne nie zmienia się tak szybko jak Warszawa Uśmiech
Ja zauważyłem, że troche się u nas zmienia na plus jeśli chodzi o budynki. Mam na myśli, że coraz więcej starych kamienic np. na Pradze zostaje odnowionych. Pojawiają się też nowe chodniki i ścieżki. No i samo to, ze mamy rowery miejskie, jakoś tak bardziej światowo się u nas w stolicy zrobiło Uśmiech Też macie takie wrażenie?
Ja zauważyłem, że obecnie w piątkowe popołudnia na wylotówkach słoiki grzechoczą aż miło Uśmiech
Zmiany sa raczej na plus, zwłaszcza w infrastrukturze drogowej.
Przekierowanie