Forum Warszawa

Pełna wersja: Szkoła podstawowa, prywatna w Warszawie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jaka prywatna szkoła w Warszawie jest Waszym zdaniem najlepsza?
Możecie polecić jakieś sprawdzone placówki?
Dobry wieczór
W jakiej dzielnicy Pani mieszka? Może będę mógł pomóc. Mój syn uczęszcza do prywatnej szkoły podstawowej.
Najlepiej byłoby dla mnie, gdyby szkoła mieściła się na Bemowie.
Mój syn uczęszcza do dwujęzycznej szkoły prywatnej właśnie w tej części Warszawy. Czy taka placówka oświatowa interesowałaby Panią?
Tak, jak najbardziej. Szkoła dwujęzyczna byłaby idealna.
A zatem tak, mój syn już 4 rok uczęszcza do szkoły Pro Futuro. Moim zdaniem jest to świetna placówka oświatowa i na poparcie moich słów, przytoczę wystąpienie ogromnego autorytetu a konkretnie Colina Rose https://www.youtube.com/watch?v=gpDU6OCg5ik , który wypowiedział się o wspomnianej przeze mnie szkole, podkreślając fakt, jak istotny nacisk kładzie się w niej na wychowanie dzieci.
Obejrzałam podesłany mi filmik. Na pewno jest bardzo zachęcający. Powie mi Pan jeszcze coś więcej o Pro Futuro. Chciałabym wiedzieć, jaka atmosfera tam panuje, jak dziecko mówi o tej szkole?
Przede wszystkim odkąd uczęszcza do tej placówki, nie było problemów z chodzeniem do szkoły. Zajęcia- a wiem to ze słów dziecka, są prowadzone w przystępny sposób, a co więcej często na terenie szkoły odbywają się spotkania ze znanymi osobami, np. ze świata kultury.
Przekierowanie