Forum Warszawa

Pełna wersja: Wakacje
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
Jakie macie plany wakacyjne? Polskie morze albo góry czy jednak zagranica? Uśmiech Gdzie wam się najlepiej wypoczywa
Zdecydowanie Polska! W tym roku chyba nareszcie się uda planowany od roku wyjazd w Bieszczady!
Bieszczady! Masz już zaplanowany konkretny szczyt czy to dopiero pomysł?
Co tam szczyt! Cały plan pobytu wymyślony i opracowany w szczegółach! Mapy się już nawet nauczyłam, a dla mnie będzie to pierwszy raz w Bieszczadach!
A wyjazd samej czy jednak z paczką znajomych? Macie kogoś, kto już w tych górach był i wie w które miejsca faktycznie warto podejść?
Ja i mój partner życiowy co to zna Bieszczady jak własną kieszeń i też ma tam znajomych
To zazdroszczę wypadku! Nie ma nic lepszego niż góry latem,zwłaszcza jak się ma dobrego przewodnika Uśmiech W Tatrach już byłaś?
Taaa..... raz, w Zakopanem.... ja generalnie wolę nad wodą, ale czego się nie robi dla faceta...?
Nad wodę? Czyżbyś wolała bezczynne smażenie się na plaży od najpiękniejszych polskich widoków?
Nie... zwyczajnie wolę na płaskim terenie... pływam i dużo chodzę wtedy, a smażę się zwykle najskuteczniej na przystankach autobusowych czekając na swój...
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
Przekierowanie