![]() |
Zagraniczne kuchnie - Wersja do druku +- Forum Warszawa (http://www.forumwarszawa.com.pl) +-- Dział: Warszawa (/forum-1.html) +--- Dział: Restauracje i lokale (/forum-6.html) +--- Wątek: Zagraniczne kuchnie (/thread-103.html) |
Zagraniczne kuchnie - Imladris - 01-12-2013 11:32 AM Czy lubicie próbować egzotyczne potrawy? Ja bardzo lubię, jednak nie znam wielu takich knajp. Może coś polecicie? RE: Zagraniczne kuchnie - Dusia - 01-12-2013 11:40 AM Ja bardzo lubię, ale jestem kobieta gotująca i sama gotuję, wymyślam i potem zjadam! RE: Zagraniczne kuchnie - Elf - 01-12-2013 01:57 PM Teraz kiedy jest tyle blogów poświęconych gotowaniu, sama znajduję przepisy i mam okazję spróbować czegoś egzotycznego. Do restauracji rzadko chodzę, głównie dlatego, że to drogie. RE: Zagraniczne kuchnie - ambrox - 01-14-2013 01:06 PM Moja żona często eksperymentuje,ale czy to egzotyczne- nie wiem. W sumie mówi mi o przyprawach,których nazw nawet nie potrafie powtórzyć ;P RE: Zagraniczne kuchnie - teodor - 01-24-2013 01:59 AM Ja chętnie zobacze propozcyje jakiś lokali, bardzo nie kręcą wszelkie klimaty sródziemnomorskie, ale raczej na wschód ![]() ![]() RE: Zagraniczne kuchnie - qubala - 01-31-2013 05:29 PM jest super knajpa ostatnioo otwarta, olive garden. dla wielbicieli tych wschodniach klimatów moim zdaniem jak znalazł ![]() RE: Zagraniczne kuchnie - teodor - 02-01-2013 01:38 AM A to ciekawe, nie widziałem. Ze strony wynika, że mają fajne propozycje i niezłe winko, moze jutro (dziś? ![]() ![]() RE: Zagraniczne kuchnie - karlos - 07-18-2013 01:22 PM Ja bardzo lubię kuchnię indyjską. Wiem, że niewiele osób miało okazję próbować ich specjałów, a naprawdę warto. Faktycznie na blogach można znaleźć przeróżne przepisy, ale ja sam raczej nie gotuję, dlatego gdy najdzie mnie ochota na coś smacznego idę na restauracji Ganesh na przykład. Fajna knajpka, dobre jedzenie w przystępnych cenach, ja zawsze wydaję ok 20 zł i się najadam. Ponadto miła obsługa, na zamówione jedzenie nie czeka się długo. RE: Zagraniczne kuchnie - miastowy - 10-10-2013 08:52 AM Ja lubię kuchnię japońską. Pewnie każdy z Was próbował już sushi ![]() Co miesiąc organizują ciekawy event - sushi night,. Za niewielkie pieniądze można najeść się sushi do syta. RE: Zagraniczne kuchnie - Ginewra - 10-10-2013 09:07 AM Sushi próbowałam i bardzo mi posmakowało, czekam właśnie na sushi night ![]() ![]() |