![]() |
Bractwa rycerskie - Wersja do druku +- Forum Warszawa (http://www.forumwarszawa.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-9.html) +--- Dział: Offtopic (/forum-10.html) +--- Wątek: Bractwa rycerskie (/thread-138.html) |
Bractwa rycerskie - Imladris - 01-12-2013 12:59 PM Co myślicie? lubicie? Byliście kiedykolwiek na jakiejś porządnej imprezie? turnieju? Grunwaldzie? ja nie byłam, ale marzę, by pojechać. Jest dużo fajnych bractw, ale ja z moją nieśmiałością jeszcze nie poradziłam sobie z wkręceniem się w któreś może kiedyś się uda, trzymajcie kciuki ;-) A teraz proszę o opinie może ktoś z Was jest w bractwie? ;P RE: Bractwa rycerskie - Elf - 01-12-2013 02:52 PM Nigdy w czymś takim nie brałam udziału, jednak domyślam się, ze to musi świetnie wygladac. Uczestnictwo chyba nie jest dla mnie, bo az tak nie interesuje sie historia, ale chcialabym zobaczyc raz taka rekonstrukcje bitwy. RE: Bractwa rycerskie - ambrox - 01-14-2013 12:49 PM Nigdy nie brałem udziału i zapewne ze względu na koszta brać nie będę. Jedynie w telewizji zdarzyło się raz czy dwa zobaczyć rekonstrukcję Bitwy pod Grunwaldem ![]() |