![]() |
Zegarek z lokalizatorem GPS dla dziecka - jaki wybrać? - Wersja do druku +- Forum Warszawa (http://www.forumwarszawa.com.pl) +-- Dział: Warszawa (/forum-1.html) +--- Dział: Ogólnie (/forum-2.html) +--- Wątek: Zegarek z lokalizatorem GPS dla dziecka - jaki wybrać? (/thread-2656.html) |
Zegarek z lokalizatorem GPS dla dziecka - jaki wybrać? - kasztanek - 07-02-2019 01:46 PM Chciałabym kupić córce zegarek z GPS. Na smartsafe są dostępne takie zegarki i mają jeszcze funkcje dzwonienia. Ale pytanie, jak szkoła odnosi się do takich zegarków. Bo wiem, że z telefonami mają problem i wiele szkół zabrania dzieciom posiadania na terenie szkoły telefonu. A córka od września chce sama chodzić do szkoły i właśnie dlatego myślę o lokalizatorze, bym była spokojna, że jest bezpieczna. RE: Zegarek z lokalizatorem GPS dla dziecka - jaki wybrać? - Maniuss - 08-08-2019 12:31 AM Widzialem, takie zegarki w jakims sklepie z ubraniami dla dzieci! Tez sie zdziwilem ,ze tam sa ,ale ponoc dzialaly ![]() przyznam, ze mam ciezki orzech do zgryzienia. |