![]() |
Szambo na działkę - Wersja do druku +- Forum Warszawa (http://www.forumwarszawa.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-9.html) +--- Dział: Offtopic (/forum-10.html) +--- Wątek: Szambo na działkę (/thread-732.html) |
Szambo na działkę - Karolina55 - 10-19-2015 05:53 PM Czy może ktoś w Was może mi doradzić w zakresie zakupu szamba na działkę? Szczególnie mi zależy na tym, aby było ono nieduże, a przy tym idealnie szczelne, choć pewnie innych teraz się nie produkuje. W sieci udało mi się natrafić na ofertę tanie szamba betonowe . Producent zapewnia montaż i transport w przystępnej cenie na terenie całego kraju, jak również zawsze można uzyskać niezbędne porady i wyjaśnienia. Poza tym kupujący otrzymują gwarancje na zbiornik. Chciałabym taki zbiornik zakupić, co o tym sądzicie? RE: Szambo na działkę - michal30 - 10-21-2015 11:38 AM Dokładnie tak jak piszesz na te wszystkie aspekty trzeba zwrócić uwagę, przy zamawianiu szamba betonowego, moje jest zabezpieczone podwójna warstwą asfaltowo-kauczukową a wiem to od producenta dał mi na nie 24 miesiące gwarancji a mijają już 4 lata i mam spokój |