Please disable Adblock!
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wakacje
miastowy Offline
Użytkownik

Liczba postów: 150
Reputacja: 0
Ja już też zaczynam planować tegoroczne wakacje. Niestety ale w zeszłym roku trochę za bardzo zwlekałem i potem zostały już niezbyt atrakcyjne propozycje noclegowe.
Chciałbym wybrać się w lutym albo na początku marca do Karpacza aby pośmigać trochę na nartach. Byłem już w wielu miejscowościach górskich ale nigdy w tej.
Obecnie przeglądam sobie noclegi w tym mieście: http://www.e-wczasy.pl/noclegi,karpacz i z uwagi na to iż nie orientuję się trochę w cenach w tym mieście ciężko jest mi się na coś konkretnego zdecydować.
Może ktoś z Was był w ostatnim czasie w tej miejscowości i mógłby mi doradzić tani i wygodny nocleg?
#21 01-29-2014 02:49 PM
Odpowiedz cytując ten post
rakowskit2 Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 16
Też powoli planuję. Narazie majówkę bo bliżej niż wakacje Planuję wybrać się z rodziną do Gdańska. Przez przymorzu znalazłem świetne tanie noclegi w Gdańsku Jeśli ktoś wybiera się nad morze, polecam ten serwis.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-27-2014 12:17 AM przez rakowskit2.)
#22 02-27-2014 12:16 AM
Zuzanna Offline
Dużo pisze

Liczba postów: 320
ja się wybieram nad jezioro drawsko (znalezione na czystejeziora.pl) - super bajkowe miejsce
#23 03-03-2014 09:54 AM
teron Offline
Stały bywalec

Liczba postów: 922
Sprawdźcie również hotel Aramis w Warszawie - http://www.hotelaramis.pl/ . Mają tutaj bardzo ładne i tanie pokoje do wynajęcia. Pokoje typu standard plus oraz komfort. W niektórych pokojach dostęp do bezpłatnego internetu. Polecam.
#24 03-26-2014 04:13 PM
Sinderka Offline
Użytkownik

Liczba postów: 133
My chcielibyśmy się w tym roku wybrać razem z mężem nad morzem. Zastanawiam się nad miejscowością i noclegiem.
Przeglądaliśmy sobie te apartamenty jastarnia i zastanawiamy się czy nie zarezerwować sobie jednego z nich.
Czy ktoś z Was może odwiedził kiedyś tę miejscowość? Jak wrażenia? Warto jest tam pojechać na wakacje? Uśmiech
#25 04-16-2014 01:03 PM
Zuzanna Offline
Dużo pisze

Liczba postów: 320
nigdy nie byłam, raczej wolę ciszę i z dala od tłumów
#26 04-21-2014 02:33 PM
teron Offline
Stały bywalec

Byliście już w http://www.willatatry.pl/w-willi-tatry-z...oscielisko ? Myślę, że naprawdę warto się tam wybrać. Wspaniała okolica i bardzo dobry pensjonat. W tym roku się tam wybieramy bo do zwiedzania jest sporo rzeczy.
#27 06-10-2014 09:59 AM
teron Offline
Stały bywalec

Dla dzieci polecam lego robotyka. Są to półkolonie i kolonie dla dzieci, na których dzieci będą miały okazję dowiedzieć się czegoś na temat robotyki. Sprawdźcie.
#28 07-24-2014 05:55 PM
Sinderka Offline
Użytkownik

Liczba postów: 133
Ja obecnie szukam jakiegoś fajnego miejsca w Europie gdzie warto byłoby się wybrać w drugiej połowie października .W sumie czasu coraz mniej tak wiec wypadałoby się jednak pospieszyć.
Bardzo chciałabym zwiedzić Toskanię we Włoszech. Tutaj:
http://www.qtravel.pl/inspiracje/toskania-wlochy-id333
możecie sobie poczytać o tym regionie, który totalnie mnie zauroczył. Zresztą czytałam,ze pogoda jeszcze w drugiej połowie października powinna być bardzo przyjemna.
Czy ktoś z Was może był tam kiedyś?
Jakie wrażenia?
#29 09-30-2014 09:31 AM
Unde22 Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 8
A ja polecam rejsy po Bałtyku Duży uśmiech Żegluga jachtem to coś niesamowitego Uśmiech
#30 12-17-2014 02:25 PM
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Reklama:

roznoszenie ulotek łódź

wypożyczalnia samochodów katowice

Polecamy: