Please disable Adblock!
Eksperymenty kulinarne
|
ambrox
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 150 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Lubicie próbować nowych smaków? Jaką najdziwniejszą rzecz jedliście? Czego w nigdy w życiu nie odważycie się spróbować?
Dorosłość nie jest niczym więcej niż tylko odkrywaniem, że wszystko, w co wierzyłeś, kiedy byłeś młody, to fałsz, a z kolei wszystko to, co w młodości odrzucałeś, teraz okazuje się prawdą. |
01-11-2013 05:11 PM
|
|
|
Dusia
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 65 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Jeśli nie będzie się mi nic ruszało na talerzu, to zjem wszystko... marzy mi się stek z tuńczyka, taki tylko w tłuczonym kolorowym pieprzu!
Kończ, po co ten ciągły hałas, Sam zdwoić go wciąż się starasz, Tak Cię uczyli od lat, Tylko krzykiem zdobywa się świat, A to nie tak, nie tak! |
01-11-2013 05:17 PM
|
ambrox
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 150 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
brzmi smacznie!
![]() Dorosłość nie jest niczym więcej niż tylko odkrywaniem, że wszystko, w co wierzyłeś, kiedy byłeś młody, to fałsz, a z kolei wszystko to, co w młodości odrzucałeś, teraz okazuje się prawdą. |
01-11-2013 05:44 PM
|
Dusia
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 65 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Jasne, oby tylko nie uciekały mi z talerza! Duszone mogą byc!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-11-2013 05:47 PM przez Dusia.) Kończ, po co ten ciągły hałas, Sam zdwoić go wciąż się starasz, Tak Cię uczyli od lat, Tylko krzykiem zdobywa się świat, A to nie tak, nie tak! |
01-11-2013 05:47 PM
|
ambrox
Brrr, aż się wzdrygnąłem! Wstyd przyznać,ale jako facet to w życiu bym nie spróbował. Ale pozazdroszczę odwagi
![]() Dorosłość nie jest niczym więcej niż tylko odkrywaniem, że wszystko, w co wierzyłeś, kiedy byłeś młody, to fałsz, a z kolei wszystko to, co w młodości odrzucałeś, teraz okazuje się prawdą. |
01-11-2013 05:53 PM
|
Dusia
Ja jak saper w tej dziedzinie... zjem wszystko, ale niektóre rzeczy tylko jeden raz w życiu...
Kończ, po co ten ciągły hałas, Sam zdwoić go wciąż się starasz, Tak Cię uczyli od lat, Tylko krzykiem zdobywa się świat, A to nie tak, nie tak! |
01-11-2013 05:56 PM
|
|
|
ambrox
Mimo wszystko
01-11-2013 05:58 PM
|
Dusia
Jedzenie jest moim zawodem, codzienną pracą i też wielką pasją!
01-11-2013 06:00 PM
|
ambrox
O proszę. To ja tu do profesjonalistki z takimi pytaniami! A w swojej pracy też starasz się stosować jakieś innowacyjne rozwiązania i nietypowe łączenie składników?
Dorosłość nie jest niczym więcej niż tylko odkrywaniem, że wszystko, w co wierzyłeś, kiedy byłeś młody, to fałsz, a z kolei wszystko to, co w młodości odrzucałeś, teraz okazuje się prawdą. |
01-11-2013 06:01 PM
|
Dusia
Nie bardzo mogę, gotuję dla dzieci, ale prywatnie jem różne dziwne rzeczy
01-11-2013 06:02 PM
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polecamy: