Please disable Adblock!
Taniec
|
Imladris
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 105 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Lubicie tańczyć? Jeśli tak, to tylko na imprezach czy chodzicie na kurs, np. salsy? Ja planuję zapisać się na balet dla dorosłych.
![]() Po cichu po wielkiemu cichu idu sobie ku miastu na zwiadu idu i patrzu [Na ulicach cichosza na chodnikach cichosza nie ma Mickiewicza i nie ma Miłosza |
01-12-2013 12:05 PM
|
|
|
Dromcia
![]() Początkujący ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 42 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Z racji wieku dyskoteki mnie już nie dotyczą, ale bywam na takich bardziej klasycznych dancingach i wtedy tańczę! Nie umiem jakoś dobrze, ale się staram
W moich snach wciąż Warszawa pełna ulic, placów, drzew. Rzadko słyszysz tu brawa - częściej to drwiący śmiech. |
01-12-2013 12:25 PM
|
ambrox
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 150 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Ja mam dwie lewe nogi i wyglądam tragicznie na parkiecie. Ale wiadomo, są specyfiki,które rozwiązują i język i nogi
![]() Dorosłość nie jest niczym więcej niż tylko odkrywaniem, że wszystko, w co wierzyłeś, kiedy byłeś młody, to fałsz, a z kolei wszystko to, co w młodości odrzucałeś, teraz okazuje się prawdą. |
01-12-2013 12:55 PM
|
Elf
![]() Początkujący ![]() ![]() Liczba postów: 40 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Rzadko chodzę na imprezy, ale jeśli już jestem, to tańczę, choć zdaję sobie sprawę, ze jakos rewelacyjnie tego nie robie.
![]() co powiedzą te miasta którym niosę ogień samotności a zresztą mniejsza o miasta dlaczego im więcej mojego słowa tym więcej twojej ciszy |
01-12-2013 02:51 PM
|
twist
![]() Stały bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 800 Dołączył: Oct 2015 Reputacja: 0 |
Wydaje mi się, że dzieci też można zainteresować takimi atrakcjami. Teraz otwierają szkołę tańca na Warszawskim Bemowie https://szkola-tanca.waw.pl/. Dzieciaki bedą przygotowane do wystąpień na scenie , nauczą sie nowych stylów. Według mnie to super pomysł
|
06-26-2019 10:28 AM
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polecamy: