Please disable Adblock!
Polityka
|
Imladris
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 105 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Interesujecie się polityką czy trzymacie się od niej z daleka? Czytacie gazety, zawsze jesteście ze wszystkim na bieżąco... Może macie jakieś poglądy?
![]() (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-12-2013 12:50 PM przez Imladris.) Po cichu po wielkiemu cichu idu sobie ku miastu na zwiadu idu i patrzu [Na ulicach cichosza na chodnikach cichosza nie ma Mickiewicza i nie ma Miłosza |
01-12-2013 12:46 PM
|
|
|
Dromcia
![]() Początkujący ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 42 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Interesuję się, ale staram się niewiele o tym rozmawiac, bo wiem, że jednak najczęściej takie dyskusje wywołują nieporozumienia i zgrzyty
W moich snach wciąż Warszawa pełna ulic, placów, drzew. Rzadko słyszysz tu brawa - częściej to drwiący śmiech. |
01-12-2013 01:17 PM
|
Imladris
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 105 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Zwłaszcza, kiedy niezbyt dobrze się kogoś zna. Wtedy łatwo można kogoś urazić, nawet o tym nie wiedząc. Kiedyś na pierwszej randce dostałam pytanie o poglądy polityczne.
![]() Po cichu po wielkiemu cichu idu sobie ku miastu na zwiadu idu i patrzu [Na ulicach cichosza na chodnikach cichosza nie ma Mickiewicza i nie ma Miłosza |
01-12-2013 02:20 PM
|
ambrox
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 150 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Chodzę na wybory,bo to mój obywatelski obowiązek. Ale niekoniecznie jestem na bieżąco kto co komu obiecał,a kto kogo obraził na obradach. Glosuję na tych co mniej szkodzą ;]
Dorosłość nie jest niczym więcej niż tylko odkrywaniem, że wszystko, w co wierzyłeś, kiedy byłeś młody, to fałsz, a z kolei wszystko to, co w młodości odrzucałeś, teraz okazuje się prawdą. |
01-14-2013 12:25 PM
|
Imladris
A ja w ogóle nie chodzę na wybory, bo skoro w ogóle się nie znam na polityce, to nie ma sensu, żebym głosowała.
Po cichu po wielkiemu cichu idu sobie ku miastu na zwiadu idu i patrzu [Na ulicach cichosza na chodnikach cichosza nie ma Mickiewicza i nie ma Miłosza |
01-16-2013 03:24 PM
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polecamy: