Please disable Adblock!
Wyposażene wnętrza
|
Qrac89
![]() Dużo pisze ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 432 Dołączył: Jan 2015 Reputacja: 0 |
Ja najczęściej zmieniam wystrój salonu. Zresztą co się dziwić, to tam przebywam najczęściej. Także tam przyjmuję gości i dlatego chcę aby te pomieszczenie było naprawdę ładne i oryginalne. Ostatnio wymarzyłem sobie kominek, ale z racji, że nie mogę mieć takiego tradycyjnego. Nie ma to jak uroki mieszkania w bloku. To postanowiłem zainwestować w biokominek. Nie potrzebuje on żadnego komina a wygląda jak prawdziwy. A najlepsze jest to, że można zmieniać jego obudowę. Tak więc jak już mi się znudzi obudowa, którą teraz mam. A jest ona w kolorystyce kawy z mlekiem. Zresztą spójrzcie tu http://kratki.com/sklep/pl/produkt/885/r...alowa-mila , bo tak ona wygląda. W każdym razie jak mi się ona znudzi to ją w łatwy sposób wymienię. Teraz mi ona kolorystycznie pasuje do wystroju, ale może za dwa, trzy lata zmienię wystrój i wtedy będzie mi pasowało coś ciemniejszego lub wgl bardziej nowoczesnego. Właśnie taki jest plus biokominków można je zawsze dostosować do wnętrza. A nie tak jak zwykłe kominki masz jeden i taki już pozostanie. Albo przemeblowania nawet się nie zrobi bo kominka zwykłego się nie przestawi, a taki biokominek już można.
|
06-01-2017 11:58 AM
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polecamy: