Please disable Adblock!
Zadbaj o swoje zdrowie
|
Qrac89
![]() Dużo pisze ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 432 Dołączył: Jan 2015 Reputacja: 0 |
Zamiast powtarzać, to samo co wszyscy chciałbym nakierować waszą uwagę na nowy temat. Higiena uszu, to istotny, a zarazem mało doceniony aspekt dbania o zdrowie. Dla mnie też kiedyś był obcy. Wystarczyła jednak rozmowa z wartościowymi ludźmi, by zmienić tę postać rzeczy o przysłowiowe 180 stopni. Konkretnie w tym przypadku dużo dała mi rozmowa z kolegą z pracy, który w wolnych chwilach interesuje się medycyną i pomaganiem innym. To właśnie on zwrócił mi uwagę na tym, abym wreszcie zadbał o swoje uszy. Dzięki niemu też dowiedziałem się skąd czerpać dalszą wiedzę. Ciekawe materiały znalazłem na https://www.fonix.pl/higiena-uszu tej stronie internetowej. Może wam też przydadzą się, jak to było w moim przypadku. Sądzę, że po lekturze chociaż jednego wpisu, dojdziecie do takich samych wniosków co ja. Znaczy się, że o zdrowie trzeba dbać całościowo i nie można zapominać o żadnych częściach organizmu. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i polecam zadbać o swoje zdrowie.
|
10-14-2020 02:54 PM
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości
Polecamy: