Please disable Adblock!
Dobre, a tanie
|
filmatorka
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 100 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Gdzie możemy spotkać się z takimi lokalami?
|
01-08-2013 02:49 PM
|
|
|
ambrox
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 150 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Wszędzie ;] Praktycznie w każdej dzielnicy jest jakieś miejsce,w którym można dobrze zjeść i nie wydać fortuny.
Dorosłość nie jest niczym więcej niż tylko odkrywaniem, że wszystko, w co wierzyłeś, kiedy byłeś młody, to fałsz, a z kolei wszystko to, co w młodości odrzucałeś, teraz okazuje się prawdą. |
01-11-2013 04:06 PM
|
Dusia
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 65 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Ciągle są jeszcze klasyczne bary mleczne przecież... bardzo mnie kusi, żeby kiedyś pójśc i zobaczyc, czy to nadal tak wygląda jak pamiętam z młodzieżowych lat
Kończ, po co ten ciągły hałas, Sam zdwoić go wciąż się starasz, Tak Cię uczyli od lat, Tylko krzykiem zdobywa się świat, A to nie tak, nie tak! |
01-11-2013 05:11 PM
|
ambrox
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 150 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
A ja odradzam. Obecnie to mam wrażenie,że w takich miejscach stołują się najbiedniejsi i często można trafić na takiego ulicznego bezdomnego, który nazbierał drobne na jedzenie. Ale zapewne zależy od tego jak który bar sie promuje i jaką ma rangę.
Dorosłość nie jest niczym więcej niż tylko odkrywaniem, że wszystko, w co wierzyłeś, kiedy byłeś młody, to fałsz, a z kolei wszystko to, co w młodości odrzucałeś, teraz okazuje się prawdą. |
01-11-2013 05:21 PM
|
nosleep
![]() Początkujący ![]() ![]() Liczba postów: 46 Dołączył: Nov 2013 Reputacja: 0 |
Dobrze i tanio można zjeść w Five Restaurant. Mają bardzo urozmaicone MENU http://www.fiverestaurant.eu/menu/ ceny jak dla mnie są w porządku.
Ogólnie miły lokal, w środku sporo miejsca i dość przytulnie. (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-23-2014 10:42 AM przez nosleep.) http://bezglutenowi.com.pl |
01-23-2014 10:41 AM
|
Kamila
![]() Początkujący ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 23 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Jak mam ochotę dobrze i smacznie się najeść i nie wydać fortuny, idę do blue city gdzie mam do wyboru wiele restauracyjek z kuchnią z różnych stron świata. Ostatnio jadłam pyszne burritos w Tacamole, lubię też dania z ryb w Notrh Fish, bardzo smakuje mi też kuchnia turecka w Tandir Kebab. Nowa część restauracyjna jest bardzo ładnie urządzona, dlatego lubię tam zaglądać na małe co nieco
![]() |
04-07-2014 01:19 PM
|
|
|
Zuzanna
![]() Dużo pisze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 320 Dołączył: Aug 2013 Reputacja: 0 |
ja lubiłam bar mleczny kiedyś, ale był mały, dzisiaj juz go zlikwidowali
|
04-21-2014 02:44 PM
|
bardotka
![]() Początkujący ![]() ![]() Liczba postów: 21 Dołączył: Jan 2015 Reputacja: 0 |
Polecam szukać w Warszawie Śródmieściu http://www.officemap.pl/search/list/?&ci...rodmiescie . Rewelacyjna lokalizacja, piękne biura...
|
06-08-2015 11:18 AM
|
Karolina55
![]() Dużo pisze ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 326 Dołączył: Mar 2015 Reputacja: 0 |
Za mną często "chodzi" ochota na coś dobrego, ale niestety nie zawsze mam czas na wyjście do restuaracji, czy gotowanie. W takiej sytuacji przygotowuje na szybko zupę w płynie, np. strogonow . Po przelaniu go do garnka i zagotowaniu, jest gotowy do spożycia, a przy tym smakuje jak domowy i nie ma w nim żadnej chemii. Trwałość natomiast zapewnia pasteryzacja.
|
02-14-2016 06:05 PM
|
teron
![]() Stały bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 922 Dołączył: Jul 2013 Reputacja: 0 |
Zależy co rozumiesz przed pojęcie "tanie", bo jest ono dość względne. Jak chcesz smacznie zjeść za ok. 50zł to polecam LA MAR Restaurant. Na http://www.lamarrestaurant.pl/ znajdziesz ich menu i cennik. Jedzenie jest palce lizać więc myślę, że warto się wybrać rodziną na niedzielny obiad
![]() |
02-25-2016 06:05 PM
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polecamy: