Please disable Adblock!
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Restauracje na śluby/komunie itp.
filmatorka Offline
Użytkownik

Liczba postów: 100
Reputacja: 0
Jakie polecacie restauracje do wynajęcia na tego typu imprezy?
#1 01-08-2013 02:52 PM
Odpowiedz cytując ten post
Dusia Offline
Użytkownik

Liczba postów: 65
O tak, tak! Będę wkrótce takiego lokalu potrzebowała, proszę o podpowiedzi, gdzie warto ??
Kończ, po co ten ciągły hałas,
Sam zdwoić go wciąż się starasz,
Tak Cię uczyli od lat,
Tylko krzykiem zdobywa się świat,
A to nie tak, nie tak!
#2 01-10-2013 07:26 PM
ambrox Offline
Użytkownik

Liczba postów: 150
Przede wszystkim: gdzie tanio? Uśmiech Ja chrzciny synka urządzałem w domu bo gdy przeszukiwałem oferty to załamałem ręce- ceny z kosmosu!
Dorosłość nie jest niczym więcej niż tylko odkrywaniem, że wszystko, w co wierzyłeś, kiedy byłeś młody, to fałsz, a z kolei wszystko to, co w młodości odrzucałeś, teraz okazuje się prawdą.
#3 01-11-2013 03:46 PM
klaara Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 4
Ja robiłam komunie swojego syna w Zapiecku na Wańkowicza. A dlaczego tam? Troche przez przypadekUśmiech. Mianowicie byłam tam wcześniej z synem na nauce lepienia pierogów, spodobało się mu i gdy pytalismy go gdzie chce mieć komunie to powiedział,że "w pierogarni". Więc zrobiliśmy tamUśmiech)). Podobało się wszystkim a najbardziej mojemu synowiUśmiech
#4 02-27-2013 05:35 PM
mr.myers Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 29
Szukanie dobrego lokalu na imprezy to ciężki orzech do zgryzienia. Niejeden połamał na nim zębyUśmiech Ja także, kiedy szukałem z narzeczoną lokalu na wesele. O wiele przyjemniej wybierało mi się różne dodatki ślubne http://slub-market.pl/
#5 09-19-2013 02:01 AM
nosleep Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 46
Zależy jaka ilość gości wchodzi w grę Uśmiech
Jeśli to przyjęcia kameralne to polecam gallo d'oro Uśmiech 2 poziomowa sala, fajny wloski klimat panuje Uśmiech
http://bezglutenowi.com.pl
#6 11-30-2013 07:54 PM
teron Offline
Stały bywalec

Liczba postów: 922
Ja szukam dobrej restauracji na stypę. Na http://www.pozegnaj.pl/Stypy/Warszawa/ znalazłem kilka restauracji. Nie wiem która jest dobra. Pomożecie mi w wyborze?
#7 03-03-2014 02:23 PM
miastowy Offline
Użytkownik

Liczba postów: 150
Warto jest przejrzeć ofertę grupy Accor: http://www.accorhotels.com/hotel-directo...rszawa.htm - większość hoteli jest doskonale przygotowana na organizację ślubów i innych tego typu imprez.
Jak widać w Warszawie mają ponad 12 różnych obiektów w zróżnicowanych cenach. Moim zdaniem warto jest zdecydować się na obiekt ulokowany w centrum - dzięki temu goście nie będą mieli problemu ze znalezieniem miejsca, w którym będzie odbywało się przyjęcie.
Pozdrawiam.
#8 03-11-2014 10:34 AM
Zuzanna Offline
Dużo pisze

Liczba postów: 320
a jest jakaś lista samych restauracji ślubnych?
#9 04-21-2014 02:43 PM
Sinderka Offline
Użytkownik

Liczba postów: 133
Niestety nie widziałam nigdzie takiej listy tak więc trzeba szukać propozycji na forach albo w katalogach.
Ja jakiś czas temu bawiłam się u koleżanki na weselu i bardzo podobało mi się miejsce, w którym została zorganizowana cała impreza.
Była to ta sala weselna w Warszawie - jest to zabytkowy dwór Konstancin, który znajduje się zaledwie kilkanaście minut samochodem od centrum. Okolica bardzo ładna, spokojna. Jest otoczony ładnym ogrodem.
Jedzenie smaczne - kucharz naprawdę zna się na rzeczy ponieważ jeszcze nigdy na żadnym weselu nie jadłam takich smakołyków.
#10 07-02-2014 12:27 PM
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Reklama:

roznoszenie ulotek łódź

wypożyczalnia samochodów katowice

Polecamy: