Please disable Adblock!
Restauracje na śluby/komunie itp.
|
filmatorka
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 100 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Jakie polecacie restauracje do wynajęcia na tego typu imprezy?
|
01-08-2013 02:52 PM
|
|
|
Dusia
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 65 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
O tak, tak! Będę wkrótce takiego lokalu potrzebowała, proszę o podpowiedzi, gdzie warto ??
Kończ, po co ten ciągły hałas, Sam zdwoić go wciąż się starasz, Tak Cię uczyli od lat, Tylko krzykiem zdobywa się świat, A to nie tak, nie tak! |
01-10-2013 07:26 PM
|
ambrox
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 150 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Przede wszystkim: gdzie tanio?
![]() Dorosłość nie jest niczym więcej niż tylko odkrywaniem, że wszystko, w co wierzyłeś, kiedy byłeś młody, to fałsz, a z kolei wszystko to, co w młodości odrzucałeś, teraz okazuje się prawdą. |
01-11-2013 03:46 PM
|
klaara
![]() Początkujący ![]() ![]() Liczba postów: 4 Dołączył: Feb 2013 Reputacja: 0 |
Ja robiłam komunie swojego syna w Zapiecku na Wańkowicza. A dlaczego tam? Troche przez przypadek
![]() ![]() ![]() |
02-27-2013 05:35 PM
|
mr.myers
![]() Początkujący ![]() ![]() Liczba postów: 29 Dołączył: Sep 2013 Reputacja: 0 |
Szukanie dobrego lokalu na imprezy to ciężki orzech do zgryzienia. Niejeden połamał na nim zęby
![]() |
09-19-2013 02:01 AM
|
nosleep
![]() Początkujący ![]() ![]() Liczba postów: 46 Dołączył: Nov 2013 Reputacja: 0 |
Zależy jaka ilość gości wchodzi w grę
![]() Jeśli to przyjęcia kameralne to polecam gallo d'oro ![]() ![]() http://bezglutenowi.com.pl |
11-30-2013 07:54 PM
|
|
|
teron
![]() Stały bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 922 Dołączył: Jul 2013 Reputacja: 0 |
Ja szukam dobrej restauracji na stypę. Na http://www.pozegnaj.pl/Stypy/Warszawa/ znalazłem kilka restauracji. Nie wiem która jest dobra. Pomożecie mi w wyborze?
|
03-03-2014 02:23 PM
|
miastowy
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 150 Dołączył: May 2013 Reputacja: 0 |
Warto jest przejrzeć ofertę grupy Accor: http://www.accorhotels.com/hotel-directo...rszawa.htm - większość hoteli jest doskonale przygotowana na organizację ślubów i innych tego typu imprez.
Jak widać w Warszawie mają ponad 12 różnych obiektów w zróżnicowanych cenach. Moim zdaniem warto jest zdecydować się na obiekt ulokowany w centrum - dzięki temu goście nie będą mieli problemu ze znalezieniem miejsca, w którym będzie odbywało się przyjęcie. Pozdrawiam. |
03-11-2014 10:34 AM
|
Zuzanna
![]() Dużo pisze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 320 Dołączył: Aug 2013 Reputacja: 0 |
a jest jakaś lista samych restauracji ślubnych?
|
04-21-2014 02:43 PM
|
Sinderka
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 133 Dołączył: Nov 2013 Reputacja: 0 |
Niestety nie widziałam nigdzie takiej listy tak więc trzeba szukać propozycji na forach albo w katalogach.
Ja jakiś czas temu bawiłam się u koleżanki na weselu i bardzo podobało mi się miejsce, w którym została zorganizowana cała impreza. Była to ta sala weselna w Warszawie - jest to zabytkowy dwór Konstancin, który znajduje się zaledwie kilkanaście minut samochodem od centrum. Okolica bardzo ładna, spokojna. Jest otoczony ładnym ogrodem. Jedzenie smaczne - kucharz naprawdę zna się na rzeczy ponieważ jeszcze nigdy na żadnym weselu nie jadłam takich smakołyków. |
07-02-2014 12:27 PM
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polecamy: