Please disable Adblock!
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
rolety zewnętrzne
KonradW Offline
Dużo pisze

Liczba postów: 577
Reputacja: 0
Witam , ostatnio założyłam sobie bardzo dobre rolety , znajoma poleciła mi firmę http://www.lgsbramy.com/oferta/produkty-...ewnetrzne/ , zakładali u niej również drzwi garażowe i była bardzo zadowolona , poza tym ja też się zastanawiam nad drzwiami do garażu , bo te nasze już są popsute.
#1 06-21-2018 08:32 AM
Odpowiedz cytując ten post
Ajlar Offline
Dużo pisze

Liczba postów: 404
Rolety zewnętrzne są fajne tyle, że takie rolety sa bardzo drogie. Nie każdy może pozwolić sobie na założenie takich rolet. Sa tez miejsca, w których po prostu nie można montować rolet zewnętrznych jak np zabytkowe kamienice. Ja własnie w takiej mieszkam więc konserwator zabytków nigdy by się na to nie zgodził. Ja założyłam rolety materiałowe wewnętrzne. Jeśli takie
Was zainteresują to zobaczcie na stronie firmy decodesign jakie materiały mają do wyboru. Firma wykonuje rolety na wymiar, więc nie ma problemu z dopasowaniem do żadnego okna.
#2 06-25-2018 07:04 AM
kalia Offline
Dużo pisze

Liczba postów: 634
Ja jakoś nie mam przekonania do rolet zewnętrznych. Zdecydowanie wolę takie rozwiązania jak żaluzje. Jakoś bardziej mi to pasuje stylem do wystroju mojego wnętrza. Polecam i Wam zainteresować się takimi żaluzjami, więcej o nich poczytacie tu.
#3 10-12-2018 09:47 AM
Maniuss Offline
Stały bywalec

Liczba postów: 2,598
To zależy, co komu jest potrzebne. My mieszkamy na parterze i zewnętrzne rolety okazały się strzałem w dziesiątkę. O ich zaletach możesz przeczytać tutaj https://grako.pl/2019/02/01/jakie-maja-z...ewnetrzne/ . Nas przekonały ich właściwości antywłamaniowe, wyciszające oraz elektryczne sterowanie za pomocą telefonu.
#4 03-22-2019 12:35 PM
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Reklama:

roznoszenie ulotek łódź

wypożyczalnia samochodów katowice

Polecamy: