Please disable Adblock!
prosze o pomoc
|
dawidos
![]() Początkujący ![]() ![]() Liczba postów: 1 Dołączył: May 2013 Reputacja: 0 |
witam, wiem, ze to nie miejsce na takie tematy ale nie mam wyjscia. Potrzebuje pilnej pomocy finansowej splata kredytu hipotecznego mnie przerosla i jesli nie splace 2 rat o łącznej kwocie 2800 zl w ciagu tygodnia moje konto zajmie komornik. Nie mamy skad wziasc takich pieniedzy zona nie pracuje i nie dostaniemy juz innego kredytu jesli są tu ludzie ktorzy mogą pomoc będe bardzo wdzieczny przyda sie kazda złotowka prosze o pomoc na nr konta 48 1050 1070 1000 0090 4256 9138 . Jak tylko uzbieram potrzebna kwote zaraz usune temat bo nie zalezy mi na wyludzeniu pieniedzy tylko na uzbieraniu takiej sumy zeby spokojnie zyc z góry dziekuje ludziom o dobrym sercu.
|
05-18-2013 08:14 PM
|
|
|
teron
![]() Stały bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 922 Dołączył: Jul 2013 Reputacja: 0 |
Zawsze możesz sprawdzić rankingi kredytowe. Można zajrzeć na http://www.hipoteczny-kredyt.info/kredyt...wizje.html . Fajne miejsce, na które warto zajrzeć.
|
04-27-2015 12:09 PM
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polecamy: