Please disable Adblock!
Psychoterapia dla par
|
karolciaret
![]() Początkujący ![]() ![]() Liczba postów: 1 Dołączył: Jun 2013 Reputacja: 0 |
Nie mogłam znaleźć odpowiedniego tematu na forum dlatego założyłam nowy. Dziwnie mi pisać o tym na forum ale mama poprosiła mnie żebym pomogła jej w wyborze odpowiedniej poradni małżeńskiej w Warszawie. Jak na razie wybrałam z Google kilka poradni i chciałabym spytać się z Was czy ktoś może korzystał z jakieś poradni w Warszawie i może coś polecić? W chwili obecnej szukam opinii na temat tej poradni małżeńskiej
z góry dzięki za pomoc, Karolina |
06-29-2013 01:45 PM
|
|
|
Hans
![]() Początkujący ![]() ![]() Liczba postów: 8 Dołączył: Jun 2013 Reputacja: 0 |
Moim zdaniem sprawy małżeńskie to kwestia prywatna. Jeśli małżonkowie nie są w stanie sobie poradzić ze swoimi problemami, to raczej nikt im nie pomoże. Widocznie do siebie nie pasują lub miłość pomiędzy nimi wygasła. Taki jest mój pogląd w tej sprawie.
|
06-30-2013 06:42 PM
|
gustawa
![]() Stały bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 805 Dołączył: Aug 2013 Reputacja: 0 |
Też myślę, że taka psychoterapia to sklejanie małżeństwa na siłę.
|
08-10-2013 10:41 AM
|
mr.myers
![]() Początkujący ![]() ![]() Liczba postów: 29 Dołączył: Sep 2013 Reputacja: 0 |
Wybór specjalisty jest bardzo ważny. Ja też kiedyś miałem problem i trochę się naszukałem. Ale to w Poznaniu, gdzie wcześniej mieszkałem. I w końcu znalazłem idealną psychoterapeutkę http://marikakrysiak.pl/
|
09-17-2013 10:45 AM
|
Karol
![]() Początkujący ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 40 Dołączył: Sep 2013 Reputacja: 0 |
(06-30-2013 06:42 PM)Hans napisał(a): Moim zdaniem sprawy małżeńskie to kwestia prywatna. Jeśli małżonkowie nie są w stanie sobie poradzić ze swoimi problemami, to raczej nikt im nie pomoże.To nie prawda, jeżeli oboje chcą ratować związek to są szanse. Jeżeli potrzebujesz dobrego druku to nasza drukarnia Gdańsk jest do twojej dyspozycji. |
09-17-2013 03:04 PM
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polecamy: