Please disable Adblock!
Wynajęcie magazynu?
|
kasztanek
![]() Dużo pisze ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 644 Dołączył: Jan 2016 Reputacja: 0 |
Czy wiecie może gdzie w Warszawie są do wynajęcie magazyny przeznaczone do prowadzenia działalności gospodarczej? Przeglądam portale ogłoszeniowe typu magazyny.online ale jak na razie nie trafiłem na nic co by mi odpowiadało. Może wiecie gdzie jeszcze mogę szukać?
|
04-25-2019 04:34 PM
|
|
|
kalia
![]() Dużo pisze ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 634 Dołączył: Oct 2015 Reputacja: 0 |
Na pewno łatwiej wynająć magazyn niż wybudować go od zera. Jeśli potrzebujecie przestrzeni magazynowych to zajrzyjcie koniecznie na stronę https://www.7rsa.pl/aktualnosci,7 . Znajdziecie tam wiele ofert z różnych województw.
|
02-19-2020 01:44 PM
|
Andrzej55
![]() Dużo pisze ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 400 Dołączył: Jul 2015 Reputacja: 0 |
Wynajęcie magazynu to naprawdę ciekawa opcja, przy czym na dłuższą metę chyba jednak warto postawić na coś własnego. Zresztą na pokato.pl zawsze możemy zamieścić ogłoszenie kupię i bez wątpienia uda nam się uzyskać odpowiedni odzew. Dodawanie anonsów w tym przypadku jest bezpłatne, wobec czego tak naprawdę nic nie tracimy, a możemy sporo zyskać
![]() |
11-04-2020 07:48 AM
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polecamy: