Please disable Adblock!
Kosmetyki
|
filmatorka
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 100 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Jakich i do czego używacie?
![]() |
01-08-2013 02:58 PM
|
|
|
ambrox
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 150 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Jeśli chodzi o kosmetyki codziennego użytku to żel pod prysznic, artykuły do golenia (pianka i krem nawilżający) i oczywiście jakieś ''psikadło":P
Dorosłość nie jest niczym więcej niż tylko odkrywaniem, że wszystko, w co wierzyłeś, kiedy byłeś młody, to fałsz, a z kolei wszystko to, co w młodości odrzucałeś, teraz okazuje się prawdą. |
01-11-2013 05:02 PM
|
Elf
![]() Początkujący ![]() ![]() Liczba postów: 40 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Koniecznie krem nawilzajacy, bo mam strasznie sucha skore, poza tym fluid, tusz do rzes i roz. No i oczywiscie jakis dezodorant, zel pod prysznic, szampon, balsam.
![]() co powiedzą te miasta którym niosę ogień samotności a zresztą mniejsza o miasta dlaczego im więcej mojego słowa tym więcej twojej ciszy |
01-12-2013 02:55 PM
|
Imladris
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 105 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Mam wrażliwą skórę, więc często wybieram kosmetyki dla alergików. Dzięki temu nic mnie nie swędzi ani nie mam wysypki.
Po cichu po wielkiemu cichu idu sobie ku miastu na zwiadu idu i patrzu [Na ulicach cichosza na chodnikach cichosza nie ma Mickiewicza i nie ma Miłosza |
01-16-2013 03:26 PM
|
Karolina55
![]() Dużo pisze ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 326 Dołączył: Mar 2015 Reputacja: 0 |
Moim ulubionym kosmetykiem jest zdecydowanie eliksir pod oczy z http://colway_web.colwayinternational.com/ . Świetnie działa na moje cienie, rozświetla i nawilża skórę. Sporo kosmetyków przetestowałam na tą partię ciała, ale ten sprawdza się najlepiej.
|
07-16-2015 11:19 PM
|
miroslawa
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 161 Dołączył: Feb 2015 Reputacja: 0 |
Używam kosmetyków, które są skuteczne. W zeszłym roku odkryłam w Biedronce wspaniałą serię kosmetyków Argan Professional , teraz ponownie te kosmetyki są do kupienia. Już się martwiłam, bo przez jakiś czas w ogóle nie mogłam ich dostać. Cena za butelkę 400 ml to 8,99 zł.
http://www.biedronka.pl/pl/product,id,12...nal-400-ml |
10-29-2015 01:00 PM
|
|
|
rogalmarcinski
![]() Dużo pisze ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 454 Dołączył: Nov 2015 Reputacja: 0 |
Używałam w życiu wielu tuszy do rzęs ale żaden mnie do końca nie zadowalał. Postanowiłam doczepiać sobie rzęsy sama i od tego czasu efekt jest spektakularny
![]() ![]() |
11-12-2015 02:21 PM
|
Andrzej55
![]() Dużo pisze ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 400 Dołączył: Jul 2015 Reputacja: 0 |
Na naszym rynku wybór kosmetyków o przeróżnym przeznaczeniu tak naprawdę jest dzisiaj bardzo duży. Nie mniej jednak jeżeli chcemy sprawić komuś np. taki kosmetyczny prezent, warto sięgnąć chociażby po zestaw kilku lakierów do paznokci oraz bezacetonowe zmywacze do paznokci z Indigo Home Spa i jestem pewien, że taki prezent na pewno się spodoba.
|
11-11-2016 02:20 PM
|
Qrac89
![]() Dużo pisze ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 432 Dołączył: Jan 2015 Reputacja: 0 |
Mam właśnie problem z kosmetykami. Wyobraźcie sobie, że moja małżonka postanowiła używać kosmetyków tylko polskiej produkcji. A one są bardzo drogie popatrzcie na takie http://www.topestetic.pl/yonelle jak można tyle wydać na zwykły krem. Znacie może jakieś dobre jakościowo POLSKIE kosmetyki a co najważniejsze chociażby o połowę tańsze? Każda pomoc się przyda
|
03-03-2017 10:52 AM
|
charlotte1991
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 228 Dołączył: May 2013 Reputacja: 0 |
Ja właśnie szukam idealnego podkładu. Zastanawiam się nad tym https://pl.oriflame.com/products/product?code=31589 Ma swietny skład, dobrze kryje i jest w przystępnej cenie. Czy któraś z was go używała? Z tego co wiem kosmetyki Oriflame cieszą się coraz większą popularnością.
|
04-18-2017 07:03 PM
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polecamy: