Please disable Adblock!
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Studia a praca
filmatorka Offline
Użytkownik

Liczba postów: 100
Reputacja: 0
Dyskusja.
#1 01-08-2013 03:00 PM
Odpowiedz cytując ten post
Dromcia Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 42
Widzę, ile czasu zajmują studia moje córce ( 2 rok historii na UKSW)... nie wiem, gdzie jeszcze czas na pracę miałby się znaleźc...
W moich snach wciąż Warszawa
pełna ulic, placów, drzew.
Rzadko słyszysz tu brawa -
częściej to drwiący śmiech.
#2 01-09-2013 08:45 PM
filmatorka Offline
Użytkownik

Liczba postów: 100
No to zależy właśnie od kierunku. Moja znajoma też studiuje i pracuje, nie wyobraża sobie, że rodzice będą jej płacić za studia, nie chce od nich pieniędzy, na ślub także zbiera i daje rade Uśmiech A nie powiem, że ma łatwy kierunek. Ale może to też od człowieka zależy ile potrzebuje na naukę Oczko
Methinks, I see... Where?
- In my mind's eyes.
Shakespeare
Zdaje mi się, że widzę... gdzie?
Przed oczyma duszy mojej.
#3 01-10-2013 03:49 PM
ambrox Offline
Użytkownik

Liczba postów: 150
Wydaje mi się, że i kierunek i zdolność uczenia sie mają coś do rzeczy. Zawsze warto próbować swoich sił, a jeśli okaże się,że na coś się nie ma czasu to zrezygnować Uśmiech
Dorosłość nie jest niczym więcej niż tylko odkrywaniem, że wszystko, w co wierzyłeś, kiedy byłeś młody, to fałsz, a z kolei wszystko to, co w młodości odrzucałeś, teraz okazuje się prawdą.
#4 01-11-2013 04:31 PM
Elf Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 40
Zajęcia zajmują mi tyle czasu, że nie miałabym kiedy pracować. Ewentualnie w weekend, ale wtedy to już w ogóle byłabym wykończona. Zero czasu na swoje zainteresowania, a to byłoby straszne.
co powiedzą te miasta którym niosę ogień
samotności a zresztą mniejsza o miasta dlaczego
im więcej mojego słowa tym więcej twojej ciszy
#5 01-12-2013 01:59 PM
Imladris Offline
Użytkownik

Liczba postów: 105
Ja akurat studiuję dwa kierunki i czasem zajęcia mam tak porozrzucane, że praca byłaby niemożliwa. Jednak chciałabym sobie trochę dorobić.
Po cichu
po wielkiemu cichu
idu sobie ku miastu na zwiadu
idu i patrzu
[Na ulicach cichosza
na chodnikach cichosza
nie ma Mickiewicza
i nie ma Miłosza
#6 01-16-2013 03:01 PM
miastowy Offline
Użytkownik

Liczba postów: 150
Niestety ale rynek pracy w Polsce jest obecnie dość trudny. Warto jest dokładnie przestudiować sobie ofertę różnych uczelni tak aby wybrać ten odpowiedni kierunek dla siebie. Taki, który będzie nas interesował ale jednocześnie da realne możliwości zatrudnienia.
Bardzo wygodna praca jest w administracji państwowej. Niemniej wymaga ona ukończenia studiów. Interesowaliście się tą administracją w Warszawie ? MOżna ją obecnie studiować na Wyższej Szkole Informatyki, Zarządzania i Administracji w Warszawie. Warto jest się zainteresować.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-19-2014 03:31 PM przez miastowy.)
#7 05-19-2014 03:29 PM
Sinderka Offline
Użytkownik

Liczba postów: 133
Moim zdaniem można to połączyć - wprawdzie może nie być to takie proste ale warto jest spróbować.
Poszukajcie oferty pracy tutaj:
http://www.gowork.pl/praca/warszawa;l
Jak możecie sobie zobaczyć na portalu jest sporo ofert ciekawej pracy z naszego miasta tak więc na pewno będziecie mogli znaleźć coś interesującego dla siebie - szczególnie, że pracodawcy coraz bardziej doceniają ten sposób szukania pracowników.
Pozdrawiam.
#8 06-02-2014 07:33 AM
Maniuss Offline
Stały bywalec

Liczba postów: 2,598
Jeżeli studiuje jakiś słabszy kierunek to czemu nie. Jeżeli studiuje tylko 2 dni w tygodniu to może sobie poszukać jakiejś dorywczej pracy. Pouczy się w weekend, a jak będzie pracowała w weekend to pouczy się w tygodniu
#9 01-14-2015 09:59 AM
Qrac89 Offline
Dużo pisze

Liczba postów: 432
Przeczytałem ostatnio fajny artykuł na temat motywowanie pracowników I muszę przyznać że bardzo zainteresował mnie. Czy w waszej pracy jakoś pracodawca motywuje Was do pracy ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-08-2015 04:22 PM przez Qrac89.)
#10 05-22-2015 09:34 AM
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

Reklama:

roznoszenie ulotek łódź

wypożyczalnia samochodów katowice

Polecamy: