Please disable Adblock!
Studia a praca
|
filmatorka
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 100 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Dyskusja.
|
01-08-2013 03:00 PM
|
|
|
Dromcia
![]() Początkujący ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 42 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Widzę, ile czasu zajmują studia moje córce ( 2 rok historii na UKSW)... nie wiem, gdzie jeszcze czas na pracę miałby się znaleźc...
W moich snach wciąż Warszawa pełna ulic, placów, drzew. Rzadko słyszysz tu brawa - częściej to drwiący śmiech. |
01-09-2013 08:45 PM
|
filmatorka
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 100 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
No to zależy właśnie od kierunku. Moja znajoma też studiuje i pracuje, nie wyobraża sobie, że rodzice będą jej płacić za studia, nie chce od nich pieniędzy, na ślub także zbiera i daje rade
![]() ![]() Methinks, I see... Where? - In my mind's eyes. Shakespeare Zdaje mi się, że widzę... gdzie? Przed oczyma duszy mojej. |
01-10-2013 03:49 PM
|
ambrox
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 150 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Wydaje mi się, że i kierunek i zdolność uczenia sie mają coś do rzeczy. Zawsze warto próbować swoich sił, a jeśli okaże się,że na coś się nie ma czasu to zrezygnować
![]() Dorosłość nie jest niczym więcej niż tylko odkrywaniem, że wszystko, w co wierzyłeś, kiedy byłeś młody, to fałsz, a z kolei wszystko to, co w młodości odrzucałeś, teraz okazuje się prawdą. |
01-11-2013 04:31 PM
|
Elf
![]() Początkujący ![]() ![]() Liczba postów: 40 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Zajęcia zajmują mi tyle czasu, że nie miałabym kiedy pracować. Ewentualnie w weekend, ale wtedy to już w ogóle byłabym wykończona. Zero czasu na swoje zainteresowania, a to byłoby straszne.
co powiedzą te miasta którym niosę ogień samotności a zresztą mniejsza o miasta dlaczego im więcej mojego słowa tym więcej twojej ciszy |
01-12-2013 01:59 PM
|
Imladris
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 105 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Ja akurat studiuję dwa kierunki i czasem zajęcia mam tak porozrzucane, że praca byłaby niemożliwa. Jednak chciałabym sobie trochę dorobić.
Po cichu po wielkiemu cichu idu sobie ku miastu na zwiadu idu i patrzu [Na ulicach cichosza na chodnikach cichosza nie ma Mickiewicza i nie ma Miłosza |
01-16-2013 03:01 PM
|
|
|
miastowy
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 150 Dołączył: May 2013 Reputacja: 0 |
Niestety ale rynek pracy w Polsce jest obecnie dość trudny. Warto jest dokładnie przestudiować sobie ofertę różnych uczelni tak aby wybrać ten odpowiedni kierunek dla siebie. Taki, który będzie nas interesował ale jednocześnie da realne możliwości zatrudnienia.
Bardzo wygodna praca jest w administracji państwowej. Niemniej wymaga ona ukończenia studiów. Interesowaliście się tą administracją w Warszawie ? MOżna ją obecnie studiować na Wyższej Szkole Informatyki, Zarządzania i Administracji w Warszawie. Warto jest się zainteresować. (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-19-2014 03:31 PM przez miastowy.) |
05-19-2014 03:29 PM
|
Sinderka
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 133 Dołączył: Nov 2013 Reputacja: 0 |
Moim zdaniem można to połączyć - wprawdzie może nie być to takie proste ale warto jest spróbować.
Poszukajcie oferty pracy tutaj: http://www.gowork.pl/praca/warszawa;l Jak możecie sobie zobaczyć na portalu jest sporo ofert ciekawej pracy z naszego miasta tak więc na pewno będziecie mogli znaleźć coś interesującego dla siebie - szczególnie, że pracodawcy coraz bardziej doceniają ten sposób szukania pracowników. Pozdrawiam. |
06-02-2014 07:33 AM
|
Maniuss
![]() Stały bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 2,598 Dołączył: Jan 2015 Reputacja: 0 |
Jeżeli studiuje jakiś słabszy kierunek to czemu nie. Jeżeli studiuje tylko 2 dni w tygodniu to może sobie poszukać jakiejś dorywczej pracy. Pouczy się w weekend, a jak będzie pracowała w weekend to pouczy się w tygodniu
|
01-14-2015 09:59 AM
|
Qrac89
![]() Dużo pisze ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 432 Dołączył: Jan 2015 Reputacja: 0 |
Przeczytałem ostatnio fajny artykuł na temat motywowanie pracowników I muszę przyznać że bardzo zainteresował mnie. Czy w waszej pracy jakoś pracodawca motywuje Was do pracy ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-08-2015 04:22 PM przez Qrac89.) |
05-22-2015 09:34 AM
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
Polecamy: