Please disable Adblock!
Doceniany pracownik
|
Maniuss
![]() Stały bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 2,598 Dołączył: Jan 2015 Reputacja: 0 |
Jestem ciekawy, co sądzicie o zainwestowaniu w pracownika, nawet w tego nowego, który w zespole ma pierwszy dzień pracy. Znalazłem firmę: https://dailyfruits.pl/ , która oferuję Welcome Pack, czyli zestawy powitalne dla pracowników. Wydaje mi się, że każda nowa osoba zatrudniona w firmie czuję się zestresowana, a taki gest sprawi, że czuję się mile widziana. Zastanawiam się również nad wprowadzeniem w całej firmie owocowych piątków na dobry początek weekendu, ewentualnie rozważam owoce w pokoju socjalnym dostępne przez cały tydzień pracy. Stawiając na zdrową przekąskę, chciałbym pokazać pracownikom, że ich zdrowie oraz dobre samopoczucie jest dla mnie ważne, a dzięki stałej dostępności owoców i warzyw w firmowej kuchni pracownicy doładują się zdrową energią zamiast podjadania niezdrowych przekąsek. Co o tym sądzicie, może też macie owoce w swojej firmie i podzielicie się opinia jak, to się u was sprawdza.
|
11-21-2021 08:10 PM
|
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polecamy: