Please disable Adblock!
Jak ochronić ścianę
|
Sinderka
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 133 Dołączył: Nov 2013 Reputacja: 0 |
Szukam rozwiązania. Mam mieszkanie do wynajecia, umeblowane. Problem ze ścianą przy stole. Ciągle jest uderzana krzesłami lub stołem. Pomimo nakładek na rogi. Nie wiem z jaką siła trzeba siadać lub stawiać coś na stole żeby były takie ślady. Szukam pomocy. Ostatni najemcy opuścili mieszkanie, muszę szybko coś zrobić. Chcę żeby to było estetyczne
Lubię niebieski ![]() |
11-26-2021 08:16 AM
|
|
|
miastowy
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 150 Dołączył: May 2013 Reputacja: 0 |
Na wysokości stołu, wzdłuż calej ściany dałabym listwę o szer ok 25 cm i 18 milimetrow grubosci, drewnianą lub z płyty, to mieszkanie wynajmowane, na scianie jakieś plakaty, ja prawie po każdych lokatorach mam remont, ale wykonujemy we własnym zakresie, ponieważ wynajęcie fachowca jest jednak za drogie, a z lokatorami bywa naprawdę różnie jedni szanują inni nie, tak bywa
![]() https://www.golddoor.pl/pl/menu/panele-t...-1416.html W przypadku zamawiania u producenta cena również nie jest taka wysoka, a dobrze chronią. Ninja bez opaski jest jak kot bez ogona. |
11-26-2021 09:28 AM
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polecamy: