Please disable Adblock!
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najlepszy bank
miastowy Offline
Użytkownik

Liczba postów: 150
Reputacja: 0
Witam. W jakim banku najbardziej opłaca się założyć sobie konto osobiste? Wprawdzie zapoznałem się z tym miejscem (znajduje się tam ranking banków) i kilka instytucji wzbudziło moje zaufanie. Są to mbank oraz alior bank. Gdzie warto jest Waszym zdaniem postawić na takie zobowiązanie?
#1 05-23-2014 11:31 AM
Odpowiedz cytując ten post
cookie Offline
Dużo pisze

Liczba postów: 468
mbank, ogólnie najtańsze są ekonta.
#2 05-29-2014 10:28 AM
Zuzanna Offline
Dużo pisze

Liczba postów: 320
Rzeczywiście jeśli chodzi o konta, to mbank i ing chyba jeszcze mają takie tańsze, ale to i tak zależy od dokładnej i aktualnej oferty banku.
Jeśli chodzi o same banki czy konta, to dobrze jest sprawdzać opinie o nich i aktualności m.in na forach, np tutaj: konto mbank opinie - bardzo ciekawe rozmowy, a do tego można na forum liczyć na pomoc w trakcie wybierania konta, kredytu, czy innych bankowych usług.
#3 09-14-2014 01:23 PM
teron Offline
Stały bywalec

Liczba postów: 922
Wielu studentów szuka swojego pierwszego konta. Warto w takiej sytuacji skorzystać z porównywarki konta bankowych dla studentów. Sprawdźcie najnowsze porównania na konta dla studentów .
#4 10-27-2014 01:38 PM
jarko Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 13
Przy okazji tematu finansowego ja mam pytanie odnośnie inwestowania. To zagadnienie mnie teraz bardzo interesuje. Jeszcze jak pamiętam to z 2-3 lata temu oprocentowanie na kontach oszczędnościowych i lokatach było dość wysokie. Dzisiaj to praktycznie z 2%, a jeszcze od tego podatek Belki trzeba odjąć. Szukam czegoś korzystniejszego, a jednocześnie niezbyt ryzykownego. Jakie formy inwestowania oszczędności polecacie?

Jak np. postrzegacie inwestowanie w sztabki złota - czy waszym zdaniem to dobry pomysł? O czym trzeba pamiętać, gdzie szukać jeszcze informacji na ten temat?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-23-2014 10:20 PM przez jarko.)
#5 11-20-2014 12:55 AM
amanda Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 49
jeśli potrzebujesz kasy na krótko, to dobrą opcję jest szybka chwilówka np tutaj: https://dailycredit.pl/szybka-chwilowka - myślę, że warto zobaczyć, co mają do zaoferowania. Jeśli chodzi i inwestowanie to wartość złota chyba obecnie spada.
#6 12-27-2014 02:51 PM
Maniuss Offline
Stały bywalec

Liczba postów: 2,598
Jestem na etapie, w którym szukam konta oszczędnościowego. Mam trochę oszczędności, ale nie wiem, na który bank się zdecydować. Znajoma poleciła mi ofertę banku http://www.pocztowy.pl/indywidualni/kont...dnosciowe/ . Mogę raz w miesiącu przelać sobie te pieniądze za darmo, a więc nie wypłacałabym za dużo Uśmiech Ale czy oprocentowanie jest dobre? Możecie się wypowiedzieć na ten temat, ewentualnie coś polecić?
#7 02-16-2015 12:58 PM
Olg Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 42
A jaki procent?
#8 02-28-2015 03:59 PM
teron Offline
Stały bywalec

Liczba postów: 922
Ja przeglądałem ostatnio to forum kredytowe - http://www.forum-kredyty.pl/forums/vivus-forum.25 . Myślę, że jeśli szukacie opinii o pożyczkach to warto zajrzeć właśnie w to miejsce.
#9 03-16-2015 05:08 PM
Mat Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 6
Do doradcy najlepiej się przejść i to do kilku żeby ich sprawdzić heh
#10 04-05-2015 07:46 PM
Odpowiedz 

Skocz do: