Please disable Adblock!
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wyposażenie magazynu
teron Offline
Stały bywalec

Liczba postów: 922
Reputacja: 0
W sklepach główną rolę odgrywa wyposażenie. Dlatego polecam wam sklep Log System oferujący regały sklepowe oraz magazynowe. Ofertę firmy znajdziecie tutaj Regały przesuwne - LOG-SYSTEM .
#1 12-30-2014 12:02 AM
Odpowiedz cytując ten post
teron Offline
Stały bywalec

Także dobrą formą są przenośniki taśmowe. Uważam, że naprawdę warto zainwestować w taki sprzęt zajmując się prowadzeniem magazynu z materiałami sypkimi, itp.
#2 05-27-2015 02:09 PM
wichura Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 5
Ja zastanawiam się nad zakupem takiej maszyny do pakowania. Jest ona niezbędna w prowadzonym przeze mnie biznesie. Największym mankamentem jest brak przestrzeni, tego typu urządzenie zajmuje jednak całkiem sporo miejsca.
#3 05-28-2015 11:36 AM
teron Offline
Stały bywalec

Warto także regularnie zaglądać do promocji www.log-system.pl/promocje.html. Zawsze można znaleźć tam coś ciekawego.
#4 08-25-2015 01:46 PM
teron Offline
Stały bywalec

Jeśli chodzi o systemy pakujące, to ja przeglądałem ostatnio ofertę w Ocean Machines. znajdziecie tutaj profesjonalne maszyny do pakowania oraz naważarki. Możecie przejrzeć sobie dostępną u nich ofertę.
#5 12-02-2015 12:21 PM
twist Offline
Stały bywalec

Liczba postów: 800
Nie wiem właśnie czy takie maszyny dla przemysłu spożywczego, jak na przykład te produkowane przez firmę Technimet http://krajowy.biz/firma,maszyny-dla-prz...-technimet byłyby odpowiednim wyposażeniem magazynu? Nie do końca wiem, jak to wszystko poukładać sobie w głowie Uśmiech
#6 08-03-2016 09:45 AM
Karolina55 Offline
Dużo pisze

Liczba postów: 326
Jeżeli chodzi o wyposażenie magazynu, bez wątpienia musimy zadbać o taką kwestię jak gospodarka paletowa i palety drewanine . Szeroko rozumiane wsparcie w tym zakresie możemy otrzymać w firmie Kampol, przy czym oczywiście w razie czego możemy liczyć tam na transport palet, jak i doradztwo w zakresie wyboru odpowiednich produktów.
#7 09-23-2016 11:48 AM
Qrac89 Offline
Dużo pisze

Liczba postów: 432
Warto dobrze przemyśleć sprawę związaną z logistyką magazynową. Dlatego też każdy dobór nowego sprzętu powinien być zrobiony w sposób przemyślany tak aby tylko usprawnić pracę. Jeśli szukacie firmy gdzie możecie zaopatrzyć się w sprzęt do magazynu to polecam http://www.intralog.pl/ Jak dla mnie to wybór numer jeden na naszym rynku. Zresztą przekonajcie się sami.
#8 01-03-2017 11:06 AM
charlotte1991 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 228
Ja ostatnio szukałam sprężarki śrubowej do firmy i trafiłam na ofertę Almig - http://www.almig.pl/sprezarki-srubowe-be...lento.html Myślę, że warto się przyjrzeć tej firmie. Mają świetnej jakości sprężarki w dobrych cenach.
#9 02-14-2017 09:10 PM
Dru Offline
Użytkownik

Liczba postów: 72
To dodam coś o czym nikt nie wspomniał czyli wagi najazdowe. Nie jest to produkt, który jest oferowany przez wiele firm, tym bardziej cieszy, że jednym z lepszych producentów w Europie jest polska firma - http://www.wag-pol.pl/ w gruncie rzeczy firma jest elastyczna, więc jest wstanie przygotować wam produkt zgodny z waszymi oczekiwaniami, ale jakby nie patrzeć waga najazdowa jest bardzo przydatną rzeczą.
#10 02-26-2017 03:04 PM
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Reklama:

roznoszenie ulotek łódź

wypożyczalnia samochodów katowice

Polecamy: