Please disable Adblock!
Gadżety reklamowe gdzie kupię
|
Sinderka
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 133 Dołączył: Nov 2013 Reputacja: 0 |
Witam. Czy ktoś może mi dać namiary na hurtownię? Chciałabym sobie przejrzeć jaką mają ofertę gadżetów reklamowych.
Lubię niebieski ![]() |
01-20-2015 05:17 PM
|
|
|
Sawa_bez_Warsa
![]() Początkujący ![]() ![]() Liczba postów: 3 Dołączył: Jan 2015 Reputacja: 0 |
Witam. Są specjalistyczne hurtownie z gadżetami ale niestety nie sprzedają indywidualnym osobą, musisz się zarejstrować jako firma. U mnie szef zamawia w agencji reklamowej swojego znajomego http://www.madmind.pl , są naprawde dobrzy. Dla nas ściągneli nawet z holandii specjalne koperty z nasionammi zatopionymi w papierze z którego były wykonane. Pozdrawiam
|
01-21-2015 12:29 PM
|
miastowy
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 150 Dołączył: May 2013 Reputacja: 0 |
Sinderka śmiało zaglądaj sobie tutaj:
http://www.opengift.pl/ Jest to duży sklep z gadżetami promocyjnymi. Mają na stronie spory katalog, ponad 4000 róznych propozycji tak więc powinnaś łatwo znaleźć coś odpowiedniego dla siebie. Nie trzeba się tam rejestrować oczywiście jako firma, można zamawiać sobie gadżety indywidualnie chociaż oczywiście przy większych zamówieniach opłaca się to o wiele bardziej z uwagi na to ,że ceny są o wiele bardziej przystepne. Pozdrawiam. Ninja bez opaski jest jak kot bez ogona. |
01-21-2015 12:34 PM
|
teron
![]() Stały bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 922 Dołączył: Jul 2013 Reputacja: 0 |
Jeśli chodzi na przykład o torby reklamowe z nadrukiem to można je zamówić u producenta reklamówek Folioplast. Jeśli więc szukacie tej formy reklamy, możecie sprawdzić ich ofertę.
|
04-29-2015 09:31 AM
|
wichura
![]() Początkujący ![]() ![]() Liczba postów: 5 Dołączył: May 2015 Reputacja: 0 |
Warto poszukać ciekawych gadżetów reklamowych, ponieważ w ciekawy sposób można zaprezentować swoją markę. Ostatnio klient otrzymał ode mnie chusteczki do nosa z wytłaczanym logo firmy i klient był bardzo zadowolony
![]() |
05-28-2015 11:40 AM
|
cookie
![]() Dużo pisze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 468 Dołączył: Oct 2013 Reputacja: 0 |
(05-28-2015 11:40 AM)wichura napisał(a): Warto poszukać ciekawych gadżetów reklamowych, ponieważ w ciekawy sposób można zaprezentować swoją markę. Ostatnio klient otrzymał ode mnie chusteczki do nosa z wytłaczanym logo firmy i klient był bardzo zadowolony To może akurat były dla niego praktyczne w tej chwili ![]() |
05-30-2015 08:58 PM
|
|
|
teron
![]() Stały bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 922 Dołączył: Jul 2013 Reputacja: 0 |
Wysokiej jakości torby foliowe z nadrukiem możesz nabyć w folioplast. Oferta naprawdę ciekawa, więc myślę, że naprawdę warto skorzystać z ich usług.
|
02-29-2016 02:41 PM
|
Andrzej55
![]() Dużo pisze ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 400 Dołączył: Jul 2015 Reputacja: 0 |
Nie ulega wątpliwości, że gadżety reklamowe są bardzo ważne, biorąc pod uwagę promocję firmy. Nie mniej istotna jest również chwytliwa nazwa dla firmy. Jeżeli zainwestujemy dodatkowo w usługi takiej pracowni jak http://nazwane.com.pl/pl/oferta/nazwa-dla-firmy/2,17,24 , możemy mieć pewność, że na początku naszej działalności zaliczymy przysłowiową wpadkę, ze źle dobraną i kiepsko kojarzącą się nazwą.
|
06-13-2016 11:29 AM
|
teron
A co myślicie o tym, aby wykonać film korporacyjny. Z tego co słyszałem, to dobre usługi związane z projektowaniem i wykonywaniem tego typu filmów wykonują w R5 Films. Możecie zapoznać się z ich ofertą jeśli chcecie, pomysł na reklamę firmy myślę, że bardzo dobry.
|
08-23-2016 12:35 PM
|
felek00
![]() Początkujący ![]() ![]() Liczba postów: 35 Dołączył: Jul 2015 Reputacja: 0 |
Warto też zadbać o swoich pracownikach, współpracownikach oraz biznesowych partnerów. Dla okazania szacunku oraz w ramach motywacji można im także wręczyć jakiś gadżecik z logo firmy. Polecam eleganckie pudełeczka pełne czekoladek https://mountblanc.pl/do/cat/zestawy_dla...Y-DLA-FIRM. Słodki podarunek na pewno będzie się dobrze kojarzył z naszą firmą
![]() |
10-10-2016 05:11 PM
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polecamy: