Please disable Adblock!
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aparaty fotograficzne
filmatorka Offline
Użytkownik

Liczba postów: 100
Reputacja: 0
Wszystko o nich.
#1 01-08-2013 03:39 PM
Odpowiedz cytując ten post
ambrox Offline
Użytkownik

Liczba postów: 150
Ja w zasadzie używam zwykłej cyfrówki,bo moja częstość robienia zdjęć raczej nie wymaga lepszego sprzętu. Oczko
Dorosłość nie jest niczym więcej niż tylko odkrywaniem, że wszystko, w co wierzyłeś, kiedy byłeś młody, to fałsz, a z kolei wszystko to, co w młodości odrzucałeś, teraz okazuje się prawdą.
#2 01-11-2013 04:28 PM
Dusia Offline
Użytkownik

Liczba postów: 65
Mało tego, nie jestem maniaczką nowinek i mam tą samą cyfrówkę od chyba już 8 czy 9 lat... zdjęcia robi dobre a więcej mi nie trzeba
Kończ, po co ten ciągły hałas,
Sam zdwoić go wciąż się starasz,
Tak Cię uczyli od lat,
Tylko krzykiem zdobywa się świat,
A to nie tak, nie tak!
#3 01-11-2013 05:41 PM
ambrox Offline
Użytkownik

Liczba postów: 150
Wydaje mi się,że inwestowanie w dobre aparaty sprawdza się u osób które w pracy muszą często wykonywać jakieś zdjęcia,albo których pasja jest fotografowanie. Dla zwykłego człowieka cyfrówka wystarczy,zwłaszcza,że wyciąga się ją okazjonalnie na święta,wakacje itp.
Dorosłość nie jest niczym więcej niż tylko odkrywaniem, że wszystko, w co wierzyłeś, kiedy byłeś młody, to fałsz, a z kolei wszystko to, co w młodości odrzucałeś, teraz okazuje się prawdą.
#4 01-11-2013 05:56 PM
Elf Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 40
Zdjecia robie, tylko jak jestem na wakacjach. Mam zwykla cyfrowke Nikon i uwazam, ze jest wystarczajaca. W koncu nie zajmuje sie profesjonalnie fotografia. Uśmiech
co powiedzą te miasta którym niosę ogień
samotności a zresztą mniejsza o miasta dlaczego
im więcej mojego słowa tym więcej twojej ciszy
#5 01-12-2013 02:56 PM
cyrulik_warszawski Offline
Użytkownik

Liczba postów: 56
Reputacja: 2
to ja odsyłam chociażby do tego poradnika jak wybrać aparat http://www.morele.net/wiadomosc/jak-wybrac-aparat/360/ może się komuś przyda
#6 03-17-2014 07:23 PM
teron Offline
Stały bywalec

Liczba postów: 922
Myślę, że godnym uwagi sprzętem jest również lustrzanka Cenon eos-6d. W sklepie http://fotoforma.pl/sprzet-foto-video/obiektywy.html możecie kupić również dodatkowe obiektywy do tej lustrzanki. Sprawdźcie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-21-2015 12:36 PM przez teron.)
#7 07-21-2015 10:42 AM
Qrac89 Offline
Dużo pisze

Liczba postów: 432
Moim zdaniem równie istotna jest jakosć wydruku zdjęcia, dlatego wole zlecić to profesjonalistom np. ze strony http://www.viperprint.pl/eprint8/nr/KP001/ . Moje zdjecia z wakacji wydrukowałem tam jako pocztówki i rozesłałem do znajomych, myśle ze to fajna pamiątka Uśmiech
#8 09-01-2015 03:40 PM
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Reklama:

roznoszenie ulotek łódź

wypożyczalnia samochodów katowice

Polecamy:
This website attempted to run a cryptominer in your browser. Click here for more information.