Please disable Adblock!
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wakacyjne plany
Karolina55 Offline
Dużo pisze

Liczba postów: 326
Reputacja: 0
Jakie macie plany na tegoroczne wakacje? Ja tak sobie pomyślałam, że wybiorę się nad polskie morze. W sieci znalazłam bardzo ciekawą ofertę, a konkretnie mam na myśli wolne pokoje Mielno i bardzo poważnie rozważam opcje wyjechania na urlop właśnie do tej miejscowości. Z resztą bardzo ciekawi mnie to, czemu Mielno jest nazywane polską Ibizą. Może Wy wiecie?Uśmiech
#1 03-14-2016 08:58 PM
Odpowiedz cytując ten post
kalia Offline
Dużo pisze

Liczba postów: 634
Wszyscy ciągle jeżdżą nad morze a postanowiłam wybrać co innego Uśmiech W tym roku wybrałam noclegi Kluszkowce - bardzo ciekawe miejsce na wyjazd Uśmiech
#2 04-01-2016 07:43 AM
miroslawa Offline
Użytkownik

Liczba postów: 161
Nasze wakacyjne plany wiążę z pobytem nad morzem, ale w tym roku marzą się mi aktywne wakacje. Planujemy wakacyjny pobyt na kampingu. O tym jak super można spędzić wakacje przeczytacie w tym artykule: https://www.camprest.com/pl/news/porady/...oczywiscie
My planujemy wyjazd w małej grupie- 3 zaprzyjaźnione paryUśmiech
#3 04-14-2016 11:19 AM
Karol Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 40
Plaża w Sopocie Uśmiech, chociaż wole Sopot zdecydowanie po wakacjach jak juz nie ma tych dzikich tłumów na Monciaku i plażach.
Jeżeli potrzebujesz dobrego druku to nasza drukarnia Gdańsk jest do twojej dyspozycji.
#4 07-30-2016 09:23 PM
cookie Offline
Dużo pisze

Liczba postów: 468
Teraz już po wakacjach, ale zawsze można zacząć planować następny rok. Jeśli kogoś interesuje, to jest wiele ofert na spływ kajakowy np. http://www.bosman.info.pl/
#5 08-28-2016 09:31 PM
twist Offline
Stały bywalec

Liczba postów: 800
A myśleliście o aktywnych wakacjach? Fajną propozycją jest opcja wyjazdu na żagle. W swojej ofercie takie wyjazdy ma na przykład firma Globtourist http://www.globtourist.com/. Od maja do października można z nimi wyruszyć w rejs po basenie Morza Śródziemnego. Moim zdaniem może to być całkiem ciekawa opcja.
#6 09-08-2016 09:36 PM
rogalmarcinski Offline
Dużo pisze

Liczba postów: 454
A może wyjazdy studenckie? Zawsze myślałam o tym, aby się wybrać na taki wyjazd ale nigdy jeszcze nie udało mi się tego zrealizować. Niedawno moja przyjaciółka była na takim wyjeździe wakacyjnym z firmą Taksidi i bardzo sobie ich chwaliła. Może warto spróbować? Podobno zabawa jest świetna, no i poznajemy mnóstwo nowych osób.
#7 12-22-2016 02:14 PM
twist Offline
Stały bywalec

Liczba postów: 800
U mnie pomysłow na wakacje było bardzo dużo ale ostatecznie postawiliśmy na nasze polskie morze. Co prawda urlop zaczynamy pod koniec września ale widząc aktualne pogody sądze że i nam ona dopisze. Przeglądałem wiele ofert i tutaj [www.kaszubianka.com.pl] udało mi sie znaleźć śliczne pokoje z widokiem na morze. Jest tak blisko plaży, ze grzech było nie skorzystać
#8 01-31-2017 06:05 PM
Andrzej55 Offline
Dużo pisze

Liczba postów: 400
Mnie od dłuższego czasu marzy się wyprawa do Gruzji. Zacząłem nawet już nieco rozglądać się za jakimiś fajnymi ofertami, dotyczącymi tego regionu i powiem szczerze, że za sprawą portalu Hotelscombined można znaleźć całe mnóstwo świetnych propozycji noclegów. Przy czym dostępnych na nim ofert miejsc noclegowych z całego świata jest blisko 5 milionów, wobec czego bez względu na to, czy szukamy czego w kraju, czy na drugim końcu świata, każdy znajdzie tutaj coś idealnego dla siebie.
#9 04-09-2017 10:14 PM
charlotte1991 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 228
Ja właśnie planuje listopadowy urlop. Znalazłam hotel ze SPA w Wiśle - http://www.hotelpremium.pl i chyba tam się wybiorę. W tym roku jeszcze nie miałam wolnego a naprawdę bardzo chciałabym odpocząć. SPA wydaje mi się najlepszą opcją, szczególnie zimą Uśmiech
#10 10-12-2017 02:44 PM
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Reklama:

roznoszenie ulotek łódź

wypożyczalnia samochodów katowice

Polecamy: