Please disable Adblock!
Wakacyjne plany
|
Karolina55
![]() Dużo pisze ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 326 Dołączył: Mar 2015 Reputacja: 0 |
Jakie macie plany na tegoroczne wakacje? Ja tak sobie pomyślałam, że wybiorę się nad polskie morze. W sieci znalazłam bardzo ciekawą ofertę, a konkretnie mam na myśli wolne pokoje Mielno i bardzo poważnie rozważam opcje wyjechania na urlop właśnie do tej miejscowości. Z resztą bardzo ciekawi mnie to, czemu Mielno jest nazywane polską Ibizą. Może Wy wiecie?
![]() |
03-14-2016 08:58 PM
|
|
|
kalia
![]() Dużo pisze ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 634 Dołączył: Oct 2015 Reputacja: 0 |
Wszyscy ciągle jeżdżą nad morze a postanowiłam wybrać co innego
![]() ![]() |
04-01-2016 07:43 AM
|
miroslawa
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 161 Dołączył: Feb 2015 Reputacja: 0 |
Nasze wakacyjne plany wiążę z pobytem nad morzem, ale w tym roku marzą się mi aktywne wakacje. Planujemy wakacyjny pobyt na kampingu. O tym jak super można spędzić wakacje przeczytacie w tym artykule: https://www.camprest.com/pl/news/porady/...oczywiscie
My planujemy wyjazd w małej grupie- 3 zaprzyjaźnione pary ![]() |
04-14-2016 11:19 AM
|
Karol
![]() Początkujący ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 40 Dołączył: Sep 2013 Reputacja: 0 |
Plaża w Sopocie
![]() Jeżeli potrzebujesz dobrego druku to nasza drukarnia Gdańsk jest do twojej dyspozycji. |
07-30-2016 09:23 PM
|
cookie
![]() Dużo pisze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 468 Dołączył: Oct 2013 Reputacja: 0 |
Teraz już po wakacjach, ale zawsze można zacząć planować następny rok. Jeśli kogoś interesuje, to jest wiele ofert na spływ kajakowy np. http://www.bosman.info.pl/
|
08-28-2016 09:31 PM
|
twist
![]() Stały bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 800 Dołączył: Oct 2015 Reputacja: 0 |
A myśleliście o aktywnych wakacjach? Fajną propozycją jest opcja wyjazdu na żagle. W swojej ofercie takie wyjazdy ma na przykład firma Globtourist http://www.globtourist.com/. Od maja do października można z nimi wyruszyć w rejs po basenie Morza Śródziemnego. Moim zdaniem może to być całkiem ciekawa opcja.
|
09-08-2016 09:36 PM
|
|
|
rogalmarcinski
![]() Dużo pisze ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 454 Dołączył: Nov 2015 Reputacja: 0 |
A może wyjazdy studenckie? Zawsze myślałam o tym, aby się wybrać na taki wyjazd ale nigdy jeszcze nie udało mi się tego zrealizować. Niedawno moja przyjaciółka była na takim wyjeździe wakacyjnym z firmą Taksidi i bardzo sobie ich chwaliła. Może warto spróbować? Podobno zabawa jest świetna, no i poznajemy mnóstwo nowych osób.
|
12-22-2016 02:14 PM
|
twist
![]() Stały bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 800 Dołączył: Oct 2015 Reputacja: 0 |
U mnie pomysłow na wakacje było bardzo dużo ale ostatecznie postawiliśmy na nasze polskie morze. Co prawda urlop zaczynamy pod koniec września ale widząc aktualne pogody sądze że i nam ona dopisze. Przeglądałem wiele ofert i tutaj [www.kaszubianka.com.pl] udało mi sie znaleźć śliczne pokoje z widokiem na morze. Jest tak blisko plaży, ze grzech było nie skorzystać
|
01-31-2017 06:05 PM
|
Andrzej55
![]() Dużo pisze ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 400 Dołączył: Jul 2015 Reputacja: 0 |
Mnie od dłuższego czasu marzy się wyprawa do Gruzji. Zacząłem nawet już nieco rozglądać się za jakimiś fajnymi ofertami, dotyczącymi tego regionu i powiem szczerze, że za sprawą portalu Hotelscombined można znaleźć całe mnóstwo świetnych propozycji noclegów. Przy czym dostępnych na nim ofert miejsc noclegowych z całego świata jest blisko 5 milionów, wobec czego bez względu na to, czy szukamy czego w kraju, czy na drugim końcu świata, każdy znajdzie tutaj coś idealnego dla siebie.
|
04-09-2017 10:14 PM
|
charlotte1991
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 228 Dołączył: May 2013 Reputacja: 0 |
Ja właśnie planuje listopadowy urlop. Znalazłam hotel ze SPA w Wiśle - http://www.hotelpremium.pl i chyba tam się wybiorę. W tym roku jeszcze nie miałam wolnego a naprawdę bardzo chciałabym odpocząć. SPA wydaje mi się najlepszą opcją, szczególnie zimą
![]() |
10-12-2017 02:44 PM
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polecamy: