Please disable Adblock!
Autobusem czy tramwajem?
|
Dromcia
![]() Początkujący ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 42 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Czym lepiej w Warszawie jechac? Czym szybciej?
W moich snach wciąż Warszawa pełna ulic, placów, drzew. Rzadko słyszysz tu brawa - częściej to drwiący śmiech. |
01-09-2013 09:03 PM
|
|
|
filmatorka
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 100 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Jeśli już mam odczuwać jakąś różnicę, to wolę tramwajem jako że chorobę lokomocyjną mam tylko na autobusy...
![]() Methinks, I see... Where? - In my mind's eyes. Shakespeare Zdaje mi się, że widzę... gdzie? Przed oczyma duszy mojej. |
01-10-2013 03:46 PM
|
Dusia
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 65 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Może to głupie... więcej korków, ale wolę autobusem! Tramwaje nie wszędzie jadą...
Kończ, po co ten ciągły hałas, Sam zdwoić go wciąż się starasz, Tak Cię uczyli od lat, Tylko krzykiem zdobywa się świat, A to nie tak, nie tak! |
01-10-2013 07:33 PM
|
ambrox
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 150 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
A ja wolę i tym i tym. Najczęściej jednak tyle ile się da metrem a resztę co bliżej i szybciej.
Dorosłość nie jest niczym więcej niż tylko odkrywaniem, że wszystko, w co wierzyłeś, kiedy byłeś młody, to fałsz, a z kolei wszystko to, co w młodości odrzucałeś, teraz okazuje się prawdą. |
01-11-2013 03:57 PM
|
Elf
![]() Początkujący ![]() ![]() Liczba postów: 40 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
W każdym dużym mieście bardzo lubię jeździć tramwajami. No i takimi starymi, bo te najnowsze mi się nie podobają, stare mają klimat.
![]() co powiedzą te miasta którym niosę ogień samotności a zresztą mniejsza o miasta dlaczego im więcej mojego słowa tym więcej twojej ciszy |
01-12-2013 01:51 PM
|
Imladris
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 105 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Też tak mam. Te nowe tramwaje nie robią na mnie wrażenia, najbardziej lubię jeździć tymi bardzo starymi.
![]() Po cichu po wielkiemu cichu idu sobie ku miastu na zwiadu idu i patrzu [Na ulicach cichosza na chodnikach cichosza nie ma Mickiewicza i nie ma Miłosza |
01-15-2013 07:51 PM
|
|
|
miastowy
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 150 Dołączył: May 2013 Reputacja: 0 |
Jeśli chodzi o podróże do innych krajów to zdecydowanie najlepszym rozwiązaniem są busy
![]() Warto jest sobie zajrzeć tutaj: http://laudigoticket.com/rezerwacja-busow/ - na stronie znajduje się świetny system rezerwacji busów. Można zobaczyć jakie firmy aktualnie oferują najbardziej korzystne połączenia. Pozdrawiam. |
04-23-2014 11:03 AM
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polecamy: