Please disable Adblock!
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zakupy
Dusia Offline
Użytkownik

Liczba postów: 65
Reputacja: 0
Gdzie lubicie na zakupy chodzic? Galerie handlowe, czy raczej niewielkie sklepiki?
Kończ, po co ten ciągły hałas,
Sam zdwoić go wciąż się starasz,
Tak Cię uczyli od lat,
Tylko krzykiem zdobywa się świat,
A to nie tak, nie tak!
#1 01-10-2013 07:40 PM
Odpowiedz cytując ten post
ambrox Offline
Użytkownik

Liczba postów: 150
Jako mężczyzna nie mam wewnętrznej potrzeby spędzenia kilku godzin w galerii handlowej. Zazwyczaj dłuższe zakupy szykują się jedynie przed świętami- a wtedy próbuję wszelkich pomysłów, aby się wyplątać z uczestnictwa Uśmiech Na co dzień raczej sklep osiedlowy Uśmiech
Dorosłość nie jest niczym więcej niż tylko odkrywaniem, że wszystko, w co wierzyłeś, kiedy byłeś młody, to fałsz, a z kolei wszystko to, co w młodości odrzucałeś, teraz okazuje się prawdą.
#2 01-11-2013 02:42 PM
Elf Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 40
Najczęściej wybieram Złote Tarasy, tam jest sporo sklepów, w których z pewnością znajdę coś dla siebie. Wybieram też godziny poranne, kiedy nie ma tłumów. Do małych sklepików jakoś nie chodzę.
co powiedzą te miasta którym niosę ogień
samotności a zresztą mniejsza o miasta dlaczego
im więcej mojego słowa tym więcej twojej ciszy
#3 01-12-2013 01:29 PM
Imladris Offline
Użytkownik

Liczba postów: 105
Nie cierpię centrów handlowych. Zwłaszcza, kiedy jest wyprzedaż. Te tłumy to jeden wielki koszmar. Ostatnio kupuję przez internet i nie marudzę. Uśmiech
Po cichu
po wielkiemu cichu
idu sobie ku miastu na zwiadu
idu i patrzu
[Na ulicach cichosza
na chodnikach cichosza
nie ma Mickiewicza
i nie ma Miłosza
#4 01-12-2013 02:23 PM
ambrox Offline
Użytkownik

Liczba postów: 150
Imladris, mówisz o tych wyprzedażach kiedy babcie pchają się łokciami aby zająć jako pierwsze miejsce w kolejce ?Duży uśmiech
Dorosłość nie jest niczym więcej niż tylko odkrywaniem, że wszystko, w co wierzyłeś, kiedy byłeś młody, to fałsz, a z kolei wszystko to, co w młodości odrzucałeś, teraz okazuje się prawdą.
#5 01-14-2013 12:24 PM
Imladris Offline
Użytkownik

Liczba postów: 105
Haha, tak. Duży uśmiech Poza tym wkurza mnie czekanie do przymierzalni (dosyć, że chcę coś kupić, to jeszcze muszę czekać), i porozrzucane ubrania.
Po cichu
po wielkiemu cichu
idu sobie ku miastu na zwiadu
idu i patrzu
[Na ulicach cichosza
na chodnikach cichosza
nie ma Mickiewicza
i nie ma Miłosza
#6 01-15-2013 07:47 PM
Miler2 Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 26
Ja lubię robić zakupy w małych butikach. Wiele kobiet ma przeświadczenie, że w takich butikach jest drożej niż w galeriach, a ja wam powiem, że jest wręcz odwrotnie. Kilka dni temu znajoma pokazała mi butik Anais - taki przytulny butik umieszczony w podwórzu przy ulicy Brackiej 22. Markowe, luksusowe ubrania, buty i dodatki można kupić w cenach niższych niż w galeriach handlowych a nawet w internecie. Np. kupiłam buciki Allessandro del Aqua za jedyne 490zł! W butiku można znaleźć też takie marki jak D&G, Prada, Burberry, Armani, Lanvin Uśmiech Część ich asortymentu można przejrzeć na FB https://www.facebook.com/AnaisButikBracka
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-04-2013 08:24 PM przez Miler2.)
#7 07-04-2013 08:23 PM
teron Offline
Stały bywalec

Liczba postów: 922
Ja buciki kupuję w sklepie internetowym http://www.buu.pl/21-wyprzedaz . Zawsze są jakieś ciekawe okazje cenowe, a buciki naprawdę przepiękne i seksowne.
#8 07-10-2013 02:27 PM
Devos Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 9
Czasami lubię galerie, ale to raz na kilka miesięcy. Tak ogólnie bardziej małe sklepiki
#9 07-14-2013 07:06 PM
teron Offline
Stały bywalec

Liczba postów: 922
Ja kupuję w internecie, na http://www.buu.pl/ można znaleźć świetne i seksowne buciki, w zwykłych sklepach o takie ciężko Uśmiech
#10 07-18-2013 03:38 PM
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Reklama:

roznoszenie ulotek łódź

wypożyczalnia samochodów katowice

Polecamy: