Please disable Adblock!
Własne czy wynajmowane?
|
Dromcia
![]() Początkujący ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 42 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Wiadomo, ile ludzi, tyle opinii, a jak jest w waszym przypadku? Wynajmujecie, czy żyjecie "na swoim" ale z kredytem?
W moich snach wciąż Warszawa pełna ulic, placów, drzew. Rzadko słyszysz tu brawa - częściej to drwiący śmiech. |
01-12-2013 10:14 AM
|
|
|
Dusia
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 65 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Lepsze byłoby własne, ale kogo na to stac? A kredyt.... bałabym się, bardzo bym się bała!
Kończ, po co ten ciągły hałas, Sam zdwoić go wciąż się starasz, Tak Cię uczyli od lat, Tylko krzykiem zdobywa się świat, A to nie tak, nie tak! |
01-12-2013 10:31 AM
|
Elf
![]() Początkujący ![]() ![]() Liczba postów: 40 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Póki co wynajmuję pokój w mieszkaniu studenckim. Oczywiście wolałabym coś własnego, ale na to trzeba mieć pieniądze. Jednak nie narzekam i w tym moim mieszkaniu jest bardzo fajnie.
![]() co powiedzą te miasta którym niosę ogień samotności a zresztą mniejsza o miasta dlaczego im więcej mojego słowa tym więcej twojej ciszy |
01-12-2013 01:31 PM
|
ambrox
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 150 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Ja właśnie rozglądam się za czymś do kupienia i oczywiście bez kredytu się nie obejdzie.
Wydaje mi się,że zawsze lepiej jest mieć coś swojego,nawet po to by to dziecku poźniej przekazać. Dorosłość nie jest niczym więcej niż tylko odkrywaniem, że wszystko, w co wierzyłeś, kiedy byłeś młody, to fałsz, a z kolei wszystko to, co w młodości odrzucałeś, teraz okazuje się prawdą. |
01-14-2013 01:11 PM
|
Imladris
![]() Użytkownik ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 105 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
Zdecydowanie lepiej mieć własne, ale kiedy nie ma takiej możliwości, to już lepiej wynajmować niż przez całe życie spłacać kredyt.
Po cichu po wielkiemu cichu idu sobie ku miastu na zwiadu idu i patrzu [Na ulicach cichosza na chodnikach cichosza nie ma Mickiewicza i nie ma Miłosza |
01-15-2013 07:45 PM
|
qubala
![]() Początkujący ![]() ![]() Liczba postów: 2 Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 0 |
ekonomicznie lepiej, ale przez 5 lat wynajmowałam różne mieszkania i przyznam, ze mam sentyment do tych czasów. do własnego też trzeba dorosnąć
![]() |
01-31-2013 05:28 PM
|
|
|
klaara
![]() Początkujący ![]() ![]() Liczba postów: 4 Dołączył: Feb 2013 Reputacja: 0 |
każdy by chciał żyć już na swoim ale tak dobrze to nie ma niestety;/ Ciezko o kredyty;/
|
02-27-2013 05:27 PM
|
Miler2
![]() Początkujący ![]() ![]() Liczba postów: 26 Dołączył: May 2013 Reputacja: 0 |
Z kredytem.. to chore, ale niedługo będziemy sie budować i mam wielka nadzieję, że szybko wyjdziemy z tych kredytów, bo zakładamy firmę;] tzn będziemy sprzedawać antyki są cudne, a renowację robimy z kuzynem warto wejśc i zobaczyć cóz on za cuda tworzy ;] http://tapicer.warszawa.pl/
|
05-20-2013 11:39 PM
|
Fryderyk
![]() Początkujący ![]() ![]() Liczba postów: 3 Dołączył: May 2013 Reputacja: 0 |
Jeśli kogoś interesowałby kredyt zachęcam do skorzystania z usług Open Bankier http://open.systempartnerski.pl/kredyty_...ernet.html
|
05-22-2013 03:40 PM
|
7tomas7
![]() Początkujący ![]() ![]() Liczba postów: 6 Dołączył: May 2013 Reputacja: 0 |
Kredytu się nie opłaca brać. Znaczy ja nie lubię i dziwię się, że ktoś bierze. Choć z drugiej strony czasem trzeba.
http://www.hotele.pl/ |
05-24-2013 06:33 PM
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polecamy: