Please disable Adblock!
Dobre, a tanie
|
Qrac89
![]() Dużo pisze ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 432 Dołączył: Jan 2015 Reputacja: 0 |
Ostatnio z moimi znajomymi szukaliśmy knajpy gdzie można tanio i dobrze zjeść wiadomo jak to studenci. Kumpel znalazł dla nas http://www.pizza-alcapone.pl/dostawa No po prostu rewelka. W życiu nie jadłem lepszej pizzy. Na prawdę polecam bo coś niesamowitego
![]() |
03-03-2016 03:28 PM
|
|
|
Andrzej55
![]() Dużo pisze ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 400 Dołączył: Jul 2015 Reputacja: 0 |
Ja tak sobie myślę, że dzisiaj możemy znaleźć całe mnóstwo nie tylko tanich lokali, ale również noclegów, wystarczy tylko dobrze poszukać. Świetnym przykładem jest tutaj chociażby Hostel Molo, oferujący łódź tanie noclegi , który jest idealnym miejscem dla każdego, kto cenie sobie podróżowanie bez zbędnych kosztów.
|
05-09-2016 10:41 PM
|
Maniuss
![]() Stały bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 2,598 Dołączył: Jan 2015 Reputacja: 0 |
Jeżeli dobry i tani, to przede wszystkim Kult Kebab w Gdańsku. Jest to kebab, który mieści się na szczycie mojej listy, a fakt, że zdecydowanie wolę kebab niż pizzę czy maca, to bywam tam min. raz w miesiącu
![]() ![]() |
08-16-2017 12:10 PM
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polecamy: